SEÇİMİN ARDINDAN AK PARTİ’DEN İLK BASIN TOPLANTISI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran 2018 seçimlerinin ardından Bilecik AK Parti’den basın açıklaması düzenledi.

24 Haziran seçimlerinde, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti Milletvekili olarak seçilen Selim Yağcı , AK Parti Bilecik 26’ncı dönem milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk,  İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ufuk Çakmak değerlendirdi.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, rekor bir oy aldık diyerek” destek olan bütün Bilecik halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hedeflerimizin Büyük Bir Bölümünü Gerçekleştirdik

Bilecik’teki 11 Belediyenin hepsini AK Parti bayraklarıyla süslemek olduğunu söyleyen Karabıyık “Seçim sandıkları açılmaya başlamasının ardından önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarına başladık. AK Parti’de uzun istirahat araları olmuyor. Hedeflerimizin büyük bir bölümünü gerçekleştirdik. Önümüzdeki hedef ise yerel seçimlerde Bilecik’teki 11 Belediyenin hepsini AK Parti bayraklarıyla süslemek. Diğer yandan polemikten uzak bir seçim süreci yürüttüğümüz için de mutluyuz. Bunun için de diğer siyasi partilerimize teşekkür ediyoruz.” açıklamalarında bulundu.

Diğer Siyasi Partilerimize Teşekkürlerimizi İletmek İstiyorum

Karabıyık; “AK Parti 2002’de bu yana sessiz çoğunluğuyla bir yerlere geliyor. Bu seçimde de bizi yalnız bırakmadılar sandıkta bizi iktidara getirmenin birinci parti yapmanın emeğini verdiler.  Diğer siyasi partilerimize de teşekkürlerimizi iletmemi istiyorum bu seçimde belkide ilk defa kampanya süresinde şikayetsiz bir süre zarfı içerisinde birbirimizle uğraşmadan geçirdik Bunda bizde ekstradan bir gayret gösterdik. “dedi.

ELDEMİR: “DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İl Başkanı Karabıyık ardından konuşan Eldemir, sandığa giderek demokrasiye sahip çıkan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YAĞCI VE TÜZÜN’E BAŞARILAR DİLİYORUM
26’ncı dönem milletvekili Halil Eldemir Eldemir; Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan için Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy oranı çıktığı için gurur duyuyorum Selim Yağcı’ya ve Yaşar Tüzün’e başarılar diliyorum dedi.

 

“Ben 24 Haziran günü itibari ile görevimi tamamlamış bulunuyorum”

Eldemir, “Milletvekilliği yaptığım dönem boyunca ülke karışık günlerden geçti. Bu günlerde ilimizin yatırımlarıyla da ilgilenmeyi ihmal etmedik. İlimizin hastane ve Yenişehir yolu gibi kangren olmuş sorunları için yapılan yatırımlar hızla devam ediyor. Bu süreçte bize destek veren tüm vatandaşlarımıza, teşkilatımıza ve arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ben 24 Haziran günü itibari ile görevimi tamamlamış bulunuyorum”dedi.

“Hedefe Giden Yolda Tek Vücut”

Karabıyık ve Eldemirden sonra konuşan Yağcı, “Hedefe giden yolda tek vücut olduk. Yaşar Bey’e de yeni görevinde başarılar diliyorum. Bundan sonra Bilecik için Bilecik siyaseti yapacağımıza inanıyorum. Özveri ve gayretle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Herşeyden Önce En Önemlisi Sağlık

Selim Yağcı, “Herşey den önce sağlık en önemlisi. Biran önce hastanemizin yapımı konusunda gece gündüz takibini yapacağız ve başlamış olan hastane inşaatını 1 ay önce bitirebilirsek 1 ay 2 ay önce bitirebilirsek 2 ay bitireceğimizin takipcisi olacağız.” ifadelerini belirtti.

 

“Bilecik-Yenişehir yolunu bitirmek için çok caba harcayacağız”

yağcı; “Bunun bir an önce bitmesi noktasında değerli hemşerilerime  bunun haberini vereyim bit Milletvekili gücü ne ise Halil bey kardeşim ile birlikte bundan sonra bu noktada çok caba harcayacağımızı ifade etmek istiyorum.”  dedi.

SEÇİMİN ARDINDAN AK PARTİ’DEN İLK BASIN TOPLANTISI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin