ŞAMPİYON BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli’de düzenlenen LEFKE CUP U15 Futbol turnuvasının şampiyonu Galatasaray oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü Osmaneli Sentetik sahada oynanan mücadelede ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı. İkinci yarıda FB attığı gol ile üstünlüğü yakalasa da GS beraberlik golünü çabuk bulan taraf oldu. 25’Şer den 50 dakika oynanan karşılaşma beraberlikle sonuçlanınca maçta penaltılara gidildi.

ŞAHİN:“ TURNUVAYA KATILAN TAKIMLARIMIZI KUTLUYORUM”

Galatasaray’ın 6, Fenerbahçe’nin 5 gol attığı penaltılar sonucu kupayı GS takımı kaldırdı. Çok sayıda seyircinin izlediği turnuvalar 3 gün sürdü.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin gazetemize yaptığı açıklamasında turnuvanın çok renkli geçtiğini belirterek İlçenin tanıtımına da büyük ölçüde katkısı olduğunu ifade etti. Şahin; “ 10 Takımın katıldığı turnuvada yaklaşık 200 futbolcu ve bir o kadar da ailesi ilçemizi ziyaret etme fırsatı buldu. Belediye olarak spora özellikle altyapıya büyük önem veriyoruz. İlçemizin tanıtımı açısından da oldukça önemli bir fırsat oldu bizler için. Turnuvada emeği geçen, katkısı olan herkese ayrı ayrı Teşekkür ediyorum. Çok heyecanlı karşılaşmalar izledik. Galatasaray U15 takımı şampiyon oldu, başta GS olmak üzere turnuvaya katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYON BELLİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin