Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı 15 Mart – 21 Mart 2022 tarihleri arasında 10 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonu ile 10 bin sürekli işçi kadrosu için alım gerçekleştirecek. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak.

Bilecik’te ise 85 temizlik görevlisi, 19 silahsız güvenlik görevlisi, 5 klinik destek elemanı, 5 şoför, 3 elektrikçi, 1 inşaat boyacısı, 1 marangoz, 3 ısıtma ve sıhhi tesisatçı, 2 bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı, 1 biyomedikal ciyaz toknolojileri servis destek elemanı olmak üzere 125 sürekli işçi alınacak.

Peki bu İşkur iş ilanlarını nasıl bulabilir, iş başvurunuzu nasıl yapabilirsiniz? Sizler için detaylı anlattık..

1- İşkur E-şube linkine tıklayın: https://esube.iskur.gov.tr

2- Üye değilseniz üyelik işlemlerini başlatın.. Üye iseniz 6. adımdan devam edebilirsiniz..

3- Karşınıza gelen ekranda Üyelik Sözleşmesi bulunmaktadır. Onaylıyorum butonunu tıklayın.

4- Daha sonra aşağıdaki gibi kişisel bilgilerinizi gireceğiniz ekran gelecektir. Burada sizden istenen bilgileri eksizsiz girin..

5 – Yukarıdaki Ekrana ileri dedikten sonra Adres Bilgileri, İletişim Bilgileri ve Şifre tanımlamanızı yapın ve Üyeliği Oluştur ve Devam Et butonuna tıkladıktan sonra İŞ-KUR ÖZGEÇMİŞ ekranı sizi karşılayacaktır. Özgeçmiş bilgilerinizi girin..

Üyelik işlemlerini tamamladığımıza göre, şimdi sırada iş arama ekranına ulaşarak, kendi öğrenim durum ve mesleki yeterliliğimize uygun iş ilanlarını bulmakta. Bunun için öncelikle İŞKUR logosuna tıklayalım. Buraya tıkladıktan sonra karşınıza Bireysel Kullanıcı ekranı gelecektir.

7 -Yukarıda bulunan resimde gösterdiğimiz üzere “İş İlanları” butonuna tıklayarak, iş arama bölümüne geçiyoruz.

8 – Aşağıdaki ekran görüntüsünde yer alan kırmızı ok ile gösterdiğimiz il seçeneğini “Bilecik, yine iş yeri türü seçeneğini de “Kamu” yaparak “Ara” butonuna basıyoruz. Siz dilerseniz bu ekranda bulunan arama kriterlerinden kendi durumunuza uygun olan kısımları seçerek, iş arama ekranınızı kişiselleştirerek arama yapabilirsiniz.

8 – Arama ekranında bizi “Bilecik” ilindeki “kamu” iş ilanları karşılayacak. Burada ilgilendiğiniz iş ilanının (aşağıdaki örnekte kırmızı ok ile işaretlediğimiz) mavi renkli ünvan kısmına tıklayarak, ilanın tüm detaylarına ve başvuru yapacağınız ekrana ulaşacaksınız ve ilana başvurabileceksiniz..

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvurusu nasıl yapılır?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin