Rüşvet Soruşturmasına Başkan Şahin'den açıklama | Bilecik Haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi iştiraki Kayı A.Ş. yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağ’ın kent merkezinde yapılan bir alışveriş merkezi ihalesi kapsamında “Satış Bedeli Haricinde Rüşvet” iddiasıyla polis ekiplerince suçüstü yakalanarak kelepçeli halde emniyete götürülmesi gündeme oturdu.

Dün akşam saatlerinden bu yana Bilecik ve ülke gündeminde ilk sıralarda yer alan haberlerin ardından Bilecik Belediyesinden açıklama yapıldı.

Basın kurulularına gönderilen yazıda Belediye Başkanı Semih Şahin, şu ifadeleri kullandı:

ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ


”19 Ocak 2022 Çarşamba akşamı, Belediyemiz iştiraki olan  Kayı A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Selçuk Erdağı, Belediye binasına gelen emniyet mensuplarınca gözaltına alınarak, halen ifadesi alınmak üzere bekletildiği, Bilecik Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmüştür.

Bu soruşturmayı siyasi bir hamleye dönüştürüp belediyemize ve hizmetlerine yönelik saldırıya çevirmek isteyenlerin ellerini ovuşturduğunu görüyor, duyuyoruz. Bilecik Belediyesi olarak elde edilen kazanımlarımızın, güvenin ve siyasi istikrarımızın zedelenmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

SUÇ VARSA KİM OLDUĞUNA BAKMAYIZ 


Suç varsa suçu işleyen kim olursa olsun gereğini yapacağımızdan ve hiçbir yasa dışı faaliyetin arkasında durmayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

GÖREVDEN ALINMIŞTIR

Kayı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Erdağı tarafımca görevden alınmıştır. Soruşturmayı yürüten yetkili kurumlara gereken desteği verdiğimizi, süreci yakından takip ettiğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.”


İLGİLİ HABERLER:

Rüşvet Soruşturmasına Başkan Şahin'den açıklama | Bilecik Haber
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin