BİRCAN MÜDÜR BU KOLTUĞU DOLDURUR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir önceki dönem Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can’ın Özel Kalem Müdürlüğü görevi yürüten Serkan Bircan, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı Vekili görevine getirilmişti Resmi Gazete’de yayınlanan bilgiye göre Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan bakanlık atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı’nda önemli değişiklikler oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete’deki atama kararlarına göre birçok bakanlıkta önemli değişiklikler oldu. Adalet Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ile bazı kurumları ilgilendiren kararlar bugün itibariyle yürürlüğe girdi.

BİLECİK KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜKLERİNE ATAMA

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Bilecik Kültür ve Turizm Müdürlüğüne Serkan Bircan atandı.

Belediyede Özel Kalem’de çalıştığı süre zarfından çalışma arkadaşları arasında sevilen, sayılan ve mütevazı kişiliği ile tanınan Serkan Bircan, 2013 yılından 2019 son yerel yönetimler seçim dönemine kadar Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili ve Özel Kalem Müdürü görevlerini yürütmüştü ve ardından Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde Müdür Yardımcısı Vekili görevine getirilmişti.

Serkan müdüre yeni görevinin  hayırlı uğurlu olmasını dileriz. (11Haber)

 

BİRCAN MÜDÜR BU KOLTUĞU DOLDURUR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin