REKTÖR HOCA BİRYILDIR YAPILANLARI VE YAPACAKLARINI ANLATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Şükrü Beydemir göreve geldiği Bir yılını değerlendirdi.

Üniversite’ye ait Pelitözü Gölpark’ta bulunan Sosyal  tesislerde basın mensuplarıyla biraraya gelen Rektör Beydemir Haber228 Sahipleri Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı ile 11Haber editörü Erhan Toka’ya açıklamalarda bulundu.

“ONUR VE MUTLULUK DUYUYORUM”

Göreve geldiğinin üzerinden 1 yıl geçtiğini söyleyen Beydemir Bilecik’te bulunmaktan ve Şeyh Edebali Üniversitesinde görev yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğunu vurguladı. Hedeflerinin ilk 50 Üniversite arasına girmek olduğunu belirterek kampüs içerine Kültür ve kongre merkezi oluşturmak için çalışmaların başladığını, eğitimde fırsat eşitliğine önem verdiklerinin altını çizdi.

“EKİP ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”

Başarının sırrının ekip anlayışından kaynaklandığına inandığını söyleyen Prof.Dr. Şükrü Beydemir Bilecik’te Üniversite bünyesinde 17 Bin öğrenci bulunduğunu, bunun yanında Akademik kadrolar dahil 935 personelle hizmet verdiklerini kaydetti.

“ONLAR BİZİM MİSAFİRLERİMİZ”

Misafir öğrenci sayısında geçen yıllara göre önemli bir artış olduğunu söyleyen Rektör Beydemir;” Biz o öğrencilerimize Yabancı öğrenci demiyoruz. Onlar bizim misafirlerimiz” diyerek Üniversitenin Bilecik’in tanıtımına ve ekonomisine önemli derecede katkı sağladığını belirtti.

“VALİ BEY’İN ÖNEMLİ ÇABALARI VAR”

Bilecikli Sanayici ve İş insanlarından Üniversiteye ciddi destek ve katkı gördüklerini aktaran Rektör hoca, Vali Bilal Şentürk’ün de önemli katkılarının ve çabalarının olduğunu söyleyerek teşekkürlerini iletti.

“TIP FAKÜLTESİ BİLECİK’İMİZE AYRI BİR DEĞER KATACAK”

Tıp Fakültesi kurulmasının Bilecik’e ve Üniversiteye farklı değerler katacağını belirten Beydemir, bu aşamada Sağlık Bakan yardımcısı Halil Eldemir’in katkısının büyük olduğunu, Üniversiteler arası diyoloğun önemli olduğunu, başta  Sakarya Üniversitesi ile karşılıklı olarak önemli çalışmaların olduğunu ifade etti. “Tıp Fakültemiz Bilecik’imizin bir eğitim ve sağlık şehri olması yolunda önemli görevler üstlenecek” dedi.

“ÖĞRENCİLER BİZİM HERŞEYİMİZ”

Öğrencilerin kampüs içerisinde rahat ve huzurlu ortamlarda vakit geçirebilmeleri için sosyal donatılar yaptıklarını, Öğrencilerin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek;” Öğrenciler Bizim her şeyimiz” dedi.

“BİLECİK’E ÇOK SIK GELİRDİM”

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine Rektör atanmadan önce Bilecik’e çok sık geldiğini, Şeyh Edebali türbesine ziyarete geldiğini, kendisinin de Eskişehir’li olduğunu, bu anlamda Bilecik’e yabancı olmadığını dile getirdi.

SOSYAL MESAFE KURALLARINA UYULARAK…

Sosyal Mesafe kurallarına uyularak Soru cevap şeklinde devam eden toplantı günün anısına fotoğraf çekinilmesiyle son buldu.

Gerçekleşen toplantıya Rektör yardımcısı Prof.Dr.İlhami Yurdakul ve Rektör Danışmanı Özgür Özcan da katıldılar.

REKTÖR HOCA BİRYILDIR YAPILANLARI VE YAPACAKLARINI ANLATTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin