Rektör Beydemir, “üniversitemiz kütüphaneler arasında ilk 10’da”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Rektörü Prof.Dr. Şükrü Beydemir Okulun Kütüphanesi ile ilgili değerlendirmede bulundu. Bilecik Arena programında Basın mensuplarının sorularını cevaplayan  Rektör Beydemir değerlendirmesinde kütüphanede 80 Bin yazılı kaynak bulunduğunu belirterek, Üniversiteler arasında ilk 10’da olduğunu vurguladı. Prof.Dr.Şükrü Beydemir  ayrıca sınav zamanlarında kütüphanenin 24 saat açık olduğunu da kaydederek  iyi durumda olduklarının altını çizdi.

Rektör Beydemir konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“REKTÖR BEYDEMİR;” KÜTÜPHANEMİZ ZENGİN BİR KÜTÜPHANE”

Benim şuanda şey yaptığım 80 bin bizim orada yazılı kaynağımız var. Pandemi döneminde bundan belki de 6 ay önceydi. Bir kaynakta üniversitemiz ülkemizdeki kütüphaneler arasında üniversiteler arasında ilk 10 içindedir. Kütüphanemiz gerçekten zengin bir kütüphanedir. Özellikle öğrencilerin çok yoğun ilgileri oluyor.

“SINAV ZAMANLARI 24 SAAT AÇIK”

Özellikle sınav dönemlerinde zaten 24 saat açık. Rektörlüğün simetriği kütüphanedir. Rektörlük binası neyse kütüphane de aynı o şekildedir. Pandemi bunu mutlaka geriletti. Ama biz Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi olarak şunu çok rahat söyleyebilirim gerilemedik. Yani bizim üniversitemizin hacmine baktığımız zaman mesela geçen seneye baktığımız zaman 198 makale görünürken ben sadece bilimsel gördüklerimi söylüyorum. Bunun daha derinlemesine incelediğimizde daha yüksek rakamlar çıkar. Şuanda da 107’lere çıktı ki daha yılımız bitmedi yani iyi durumdayız” dedi.

Rektör Beydemir, “üniversitemiz kütüphaneler arasında ilk 10’da”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin