PZARCIK’IN TOPUKLU EFESİ BAKAN’DAN SÖZÜ ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"ÖLÜM KAVŞAĞI"NA BAKANDAN YATIRIM SÖZÜ ALDI
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapım aşaması tamamlanan Bilecik-Yenişehir Yolu'nun ulaşıma açılması ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bilecik'e geldi. Pazaryeri Belediye Başkanı ve aynı zamanda AK Parti Pazaryeri Belediye Başkan Adayı olan Zekiye Tekin, Bilecik ve İlçelerinde açılış ile birlikte kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Bakan Uraloğlu'na, Pazaryeri girişinde bulunan ve "Ölüm Kavşağı" olarak nitelendirilen kavşakla ilgili sorunu dile getirdi, destek sözü aldı. İstanbul-Antalya Karayolu üzerinde bulunan, Pazaryeri ve Bozüyük ilçelerini Bilecik'e bağlayan, günde binlerce aracın geçtiği yolda bulunan kavşakta, senelerdir kazalar meydana gelmekte, yapılan sinyalizasyon sistemi ise bu kazaların önüne geçememekteydi. Bu kapsamda, "Ölüm Kavşağı" ile ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birebir görüşen Belediye Başkanı Zekiye Tekin, kavşağın Nisan ayında yatırım planına alınacağının müjdesini aldı.

Kavşakla ilgili dosyalarının hazır olduğunu ve bölge müdürlüğüne bildirildiğini aktaran Zekiye Tekin, Bakan Uraloğlu ile yaptığı görüşmede, şunları aktardı:

"DOSYAMIZ HAZIR"

"Sayın Bakanım bizim Pazaryeri giriş kavşağımız var. Bilecik'ten Pazaryeri ilçemize girişte. Burada ölümlü kazalar meydana geliyor. Her ay 2 yada 3 tane ölüm meydana geliyor burada. Dosyamızı bildirdik, Bölge müdürlüğümüzde dosyamız hazır. Buraya köprülü kavşak yapılmasını istiyoruz ve Sizin de burada desteğinizi bekliyoruz Sayın Bakanım"

"NİSAN AYINDA YATIRIMI ALIR"

Bakan Uraloğlu ise, projenin tamamlanmasının ardından kavşağın nisan ayında yatırım planına alınabileceğini belirterek, "Biz buraya gelip bakmıştık. Burada hızlı tren hattı var, kavaşak var, iniş eğimi var. Dolayısıyla çok rahat hareket edebileceğimiz bir yer değil. Arkadaşlarımız da bir proje çalışsınlar. Proje çalışmasına başlanır, bitirdikten sonra da Nisan ayında da yatırımı alır ve imalatını da yaptırırız." ifadelerine yer verdi.

"PAZARCIK'IN TOPKLU EFESİ"

Başkan Tekin ise Bakan Uraloğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür ederken, onlarca canın yandığı ve şehrin kronik sorunu haline gelen kavşakla ilgili Zekiye Tekin'in verdiği mücadele, "Pazarcık'ın Topuklu Efesi Bakan'dan sözü Aldı" yorumlarını beraberinde getirdi.

         

PZARCIK’IN TOPUKLU EFESİ BAKAN’DAN SÖZÜ ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin