PTT’DEN YENİ UYGULAMA “SÖZ UÇAR YAZI KALIR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik PTT Başmüdürlüğü, yaklaşan sevgililer günü nedeni ile özel bir uygulamaya imza attı.

Sevgililer Günü için Bozüyük Sarar AVM’de Sevgi Postanesi kuruldu.

 

Postane açılışına; Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü, PTT İşletme Hizmetler Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Serhat Çakmak ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Ersoy katıldı.

 

14 Şubat Sevgililer Günü gibi özel bir günde sevgiliye içten bir not ve sevgi sözcüklerinin eski zamanlardaki gibi kartpostal ile gönderilmesini hedefleyen proje kapsamında “söz uçar yazı kalır “ sloganı ile hizmet vermeye başlayan Sevgi Postanesi Sarar AVM de 4 boyunca Bozüyüklü vatandaşlara hizmet verecek.

 

PTT Bilecik İl Müdürlüğü tarafından yapılan bu uygulama vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görürken açılışın ardından PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, İşletme Hizmetler Birimi ve Pazarlama Sorumlusu Abdülaziz Çivik, Birlik Haber-Sen İl Başkanı Serhat Çakmak belediye hizmet binasına gelerek Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükcü’yü ziyaret etti.

 

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette PTT Başmüdürü Bozkurt Başkan Yardımcısı Yürükcü’ye Bozüyük Belediyesi’ne  yardımlarından dolayı teşekkür ederek tablo hediye etti. Başkan Yardımcısı Yürükcü’de Başmüdür Bozkurt’a ziyaretin anısına plaket takdim etti.

PTT’DEN YENİ UYGULAMA “SÖZ UÇAR YAZI KALIR”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin