PTT Şubelerine gitmeyin ödemeler ikamette yapılacak!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

PTT şubeleri corona virüsle mücadele kapsamında halkın ve personellerin sağlığını tehlikeye düşürmemek için kapatıldı. Bu kapsamda Nisan ayındaki işsizlik ödeneği ödemeleri vatandaşların ikametlerinde yapılacak.

PTT Bilecik Baş Müdürlüğünden yapılan açıklamada işsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemelerinin evlerde yapılacağını, PTT şubeleri ve ATM’lerinden ödemelerin yapılmayacağı bildirildi.

İşsizlik ödeneği ikametlerde ödenecek

PTT Bilecik Baş Müdürlüğünden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdildi:

“PTT şubeleri corona virüsle mücadele kapsamında halkın ve personellerin sağlığını tehlikeye düşürmemek için kapatıldı. Şirketimiz ve İŞKUR arasında imzalanan protokol doğrultusunda işsizlik sigortası, iş kaybı tazminatı, ücret garanti fonu ödemesi ve kısa çalışma ödemelerinizi 06 Nisan 2020 tarihinden itibaren evlerinizde teslim ediyoruz. Bu süreçte iş yerlerimizden PTT ATM’lerimizden ve kamu banka ATM’lerinden ödeme yapılamayacağını bildirmek isteriz. PTT iş yerlerimizde misafir edemeyeceğimiz siz vatandaşlarımızdan, evlerinizde kalmanızı ve mesai arkadaşlarımızı beklemenizi rica ederiz. Anlayış ve desteğiniz için sonsuz teşekkürler.”

PTT Şubelerine gitmeyin ödemeler ikamette yapılacak!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin