Piknik Şöleninde Bir Araya Geldiler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından geleneksel piknik piknik şöleni düzenlendi.

Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen geleneksel piknik şenliklerine yoğun katılım oldu.

Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi Pelitözü Gölpark’ta gerçekleştirilen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları vererek; ‘’ Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği’nin tarafından bu yıl 8.si düzenlenen piknik şenliklerine katıldık. Milli birlik ve beraberliğimiz içerisinde bu tür buluşmalar ve bir araya gelişler, kültürümüzü ve tarihimizi yeniden hatırlayışın da büyük önemi var. Buradaki durum da bu. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe geleceğe daha güvenle bakıp, önümüzü daha net görüp, aleyhimize her türlü tuzağı aşabileceğimiz gücünü ve kuvvetini de yüreğimizde hissedeceğiz. Dernek Başkanımız Lütfi Akyüz Bey’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine düzenlemiş oldukları birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz etkinlikten dolayı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Dernek Başkanı Lütfü Akyüz, ve vatandaşların katıldığı etkinlik hakkında değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bilecik Erzurumlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından düzenlenen geleneksel piknik şenliklerine katıldık. Aynı coğrafyada Erzurum’dan gelen kardeşlerimizle yıllardır birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bilecikimiz açısından dadaş kardeşlerimiz gerçekten bizler içinde gurur kaynağı, birlikte olmak bizler içinde büyük bir mutluluk veriyor. Bizler hep birlikte Bilecik’iz, hep birlikte Türkiye’yiz.’’ ifadelerini kullandı.

 

Dernek Başkanı Lütfü Akyüz de birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında katılımcılara teşekkür etti.

Piknik Şöleninde Bir Araya Geldiler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin