Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 1 Mayıs Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
“Biz ki, ‘İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz’ diyen bir Nebinin ümmetiyiz. Bugüne kadar kurum olarak çalışanlarımızın her zaman yanında olduk. İşçilerin hak arayışlarına, iş güvenliği konusundaki gereksinimlerine ve sendikal faaliyetlerine her zaman destek verdik.
Bundan sonra da aynı anlayışla çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Hayatını emekleriyle kazananların, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız.
İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde de başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere farklı meslek dallarından birçok vatandaşımız; emeğin, alın terinin değerini, pandemi ile mücadeleye katarak hepimize güç ve moral sağlıyor. Hepsine minnettar olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ayrıca bu süreçte güzel ilçemizi covid-19 ‘un etkilerinden korumak adına çaba gösteren, vatandaşımızın yardımına koşan, gecesini gündüzüne katan çalışma arkadaşlarıma da özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.
Bu vesileyle Belediye personelimiz başta olmak üzere Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor, , tüm emekçi kardeşlerime en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.
Zekiye Tekin
Pazaryeri Belediye Başkanı

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in 1 Mayıs Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin