Patlamamış El Bombası Bulundu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te  patlamamış bir el bombası bulundu.

Alınan bilgiye göre, Bilecik’in Osmaneli ilçesinde içmeler mevkiisin de kamyon, tır park alanında patlamamış bir el bombası bulundu. El bombası Jandarma ekiplerince İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

Bilecekten- Kocaeli iline gitmekte olan tır sürücüsü Yavuz Karaboğa, Osmaneli içmeler mevkiine geldiğinde kamyon, tır parkına dinlenmek için girdiğin de alanda gezdiği sırada yerdeki poşet dikkatini çekti. Poşeti kontrol eden Karaboğa, içerisinde patlamamış el bombası tabanca kılıfı ve mermi kılıfı buldu. 156 Jandarma ihbar hattını arayarak bilgi veren Karaboğa’nın ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ekipleri sevk edildi.

Çevrede güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri, bomba imha uzmanlarının gelmesini bekledi. Olay yerine gelen bomba imha ekibi, bombayı etkisiz hale getirdi. Delil torbasına konulan el bombası incelemek üzerine Bilecik İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

 

El bombasının bulunduğu bölgeye nasıl geldiği, kim yada kimler tarafından oraya bırakıldığı ile ilgili soruşturma başlattı.

Patlamamış El Bombası Bulundu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin