OSMANELİ’NE 1500 KİŞİ İSTİHDAM SAĞLAYACAK 2 BÜYÜK YATIRIM!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine 2 büyük yatırım kazandırıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, girişimleriyle bin 500 kişiye ekmek kapısı olacak 2 büyük yatırımın ilçeye kazandırıldığını açıkladı.

“SANAYİ İLE BÜYÜME HEDEFİ GERÇEKLEŞECEK”

İlçenin sanayi ile büyüme hedefini gerçekleştirileceğini vurgulayan Milletvekili Yağcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Osmaneli Organize Sanayi Bölgemizin yıllardır kangren haline gelen bir sorununu çözerek inşallah 1500 kişiye toplamda çalışma fırsatı doğuracak 2 adet büyük yatırımı yapma noktasında büyük aşama kaydettik.Destekleri sebebiyle başta Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a ve Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyük dede olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Sanayicilerimize Yatırım için İlimizi seçtikleri için ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…”

MÜNÜR ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’de, yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İlçemize yapılacak iki büyük yatırım için büyük çaba harcayan ve gerçekleştiren değerli Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli büyümeye ve yükselmeye devam edecek. Konuya destekleri için Bakanımıza, Valimiz Bilal Şentürk ve Kaymakamımız Naif Yavuz’a teşekkür ederim. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlarımız ve Milletvekilimiz Selim Yağcı’nın destekleriyle Osmaneli her alanda hedeflerine birlik ve beraberlik içinde varacaktır.”

 

OSMANELİ’NE 1500 KİŞİ İSTİHDAM SAĞLAYACAK 2 BÜYÜK YATIRIM!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin