Osmaneli Yatırım Almaya Devam Ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve beraberindeki heyet, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i ziyaret etti.

İl Müdürlüğü görevine  yeni atanan İl Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve beraberindeki Gençlik Hizmetleri Müdürü Yaşar Karabulut ile İlçe Gençlik Müdürü Şener Öner, Başkan Münür Şahin’e ziyaret gerçekleştirirken, gerçekleşen ziyaret kapsamında ilçede yapılması planlanan yatırımlarla ilgili incelemelerde de bulunuldu.

“YERİNDE İNCELEME..”

Osmaneli Belediyesi’nin yer tahsisi ile ilçede gençlik merkezi kurulması için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet, ilçede belediye tarafından yürütülen restorasyonları ve spor tesisleri ile Prof. Dr. Yunus Söylet İçmeler Tesislerini ziyaret etti.

“YENİ ORGANİZASYONLAR İÇİN DESTEK..”

İl Müdürü Özdemir, Sportif organizasyonlar için Belediye’nin sahip olduğu tesis ve otelleri beğenirken, yeni organizasyonlar için destek olacaklarını ifade ederken, Başkan Münür Şahin ise, ziyaret için heyete teşekkür ederek, yeni atanan Müdür Özdemir’e başarılar diledi.

GÖREV ADAMI, İLÇESİNE AŞIK BAŞKAN!

Osmaneli’ndeki gözle görülür değişimle ilgili yorum yapan vatandaşlar; Koltuk sevdalısı belediye başkanlarının, Göreve geldiği günden itibaren ilçeye gözle görülür eserler kazandıran, yatırımlar için girişimlerde bulunan ve kısa sürede ilçe halkının güvenini kazanan Görev Adamı, İlçesine Aşık Başkan Münür Şahin’i örnek almaları gerektiğini belirttiler.

Diğer yandan İlçede, bir başka belediye girişimiyle Osmaneli Kadın Girişimciler Kooperatifi ve Osmaneli belediyesi işbirliğinde BEBKA destekli SOGEP programıyla finanse edilecek 6 bin metrekare fide üretim serası kurularak ilçe halkına istihdam sağlanması da amaçlanıyor.

Osmaneli Yatırım Almaya Devam Ediyor!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin