OSMANELİ İÇİN İMZALAR ATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bilecik’e yapılacak gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imza töreninde yaptığı açıklamaların ardından, Osmaneli ilçesine bir çok yatırım için protokoller imzalandı.

Osmaneli Belediyesinden yapılan açıklamada, ”Milletvekilimiz Selim Yağcı ve İl Başkanımız Serkan Yıldırım’ın Gençlik ve Spor Bakanımız Muharrem Kasapoğlu ile oluşturduğu BİLECİK yatırımları protokol imza törenine Belediye Başkanımız Münür Şahin,İlçe Başkanımız Şaban Güdem,İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevcan Alkuş, İlçe Gençlik kolları başkanı Eşref Gümüş katıldı.

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile yapılan protokolle Osmaneli Belediyemizce planlanan Halı Sahalar,Tenis Kortları,Basketbol sahası,voleybol sahası,kapalı mahalle antrenman salonları,Kapalı yüzme havuzu,İlçe stadına 500 kişilik tribün ilavesi yatırımlarının gerçekleştirilmesi için imzalar atıldı.Osmaneli için,özellikle çocuklar ve gençler için hayırlı olsun.

Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’i de ziyaret eden başkanlarımız ilçe sağlık yatırımları İçin değerlendirmelerde bulundu.Sağlık Bakanlığında Hemşerilerimiz Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Koç ve Sevil Serin’i ziyaret eden başkanlarımız kendilerine teşekkür ederek başarılar dilediler.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Nadir Alpaslan ile bir araya gelen başkanlarımız başta Aya Yorgi kilisesi olmak üzere turizm yatırımlarını görüştüler.Yatırımların hızlandırılması İçin destek talep ettiler.

Başkanımız Münür Şahin;Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Spor Toto Teşkilatına,Sağlık Bakan Yardımcımıza,Genel Müdür Yardımcılarımıza,Kültür ve Turizm Bakan yardımcımıza,Milletvekilimiz ve İl Başkanımıza,İlçe Başkanımıza,Kadın kolları ve Gençlik kolları başkanlarımıza ilçemize yatırımları İçin teşekkür ediyoruz dedi.” ifadeleri kullanıldı.

OSMANELİ İÇİN İMZALAR ATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin