Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Kurban Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünya’da,Bölgemizde ve ülkemizde emperyalizmin oyunlarının arttığı bir dönemde ,dış güçler ve içimizdeki işbirlikçilerinin hain planlarına karşı mücadele eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve büyük güç olma yolunda hızla ilerleyen Türkiye herkesin umudu oldu.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının çizdiği Misakı Milli sınırlarını Türkiye’nin savunmasının başladığı sınırlar olarak kabul eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan emperyalizme karşı büyük mücadele veriyor.

Irak,Suriye,Filistin,Afganistan,Somali,Libya,Arakan,Sudan,Katar vb.İslam ülkeleri,kardeş Türk Devletleri başta Azerbaycan,Kıbrıs olmak üzere,Balkan ülkelerinin çoğunluğu ve bir çok ülke halkı Türkiye ile birlikte hareket ediyor ve bizden destek bekliyor.100 yıl önce bizim olan topraklarda bizden zorla alındıktan sonra kardeş kavgası,katliam ve kan hiç dinmedi.Bölge halkları doğdukları,büyüdükleri topraklardan zorla göç ettirildi.

Türkiye sahip olduğu doğal kaynakları,Akdeniz ve Ege Denlzindeki haklarını koruyacak önlemleri alıyor.Artık emperyalist ülkelerin istedikleri oyunu oynayarak onların doğal kaynaklarının üzerine konma planlarını bozan bir Türkiye var. Bölgemizde,Ortadoğu’da,Kafkaslar’da,Akdeniz’de,Ege’de,Filistin’de,Libya’da,Ortaasya’da,Afrika’da Türkiye’nin onaylamadığı planların uygulanmasına izin vermiyoruz.

Türkiye güçlendikçe emperyalist ülkelerin oyunları bozuluyor ve adeta çıldırıyorlar. Dostlarımız ise bizle saha güçlüler, emperyalizme bizimle dur diyorlar.Dünya kurulalı beri her zaman büyük güç olmuş,büyük imparatorluklar,devletler kurmuş biz Türkler,Türkiye Cumhuriyeti ile yine büyük güç,lider ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz.

Türkiye tüm İslam alemi,tüm Türk Dünyası, Ezilen tüm Dünya halkalarının umudu ve savunucusu,koruyucusu.Yine 100 yıl öncesinde olduğu gibi dostlarımıza sahip çıkacak,emperyalizmin oyunlarını bozacak güce eriştik ve hızla yükselişimiz devam ediyor.

Koronavirüs döneminde birçok medeni ülke sınıfta kalırken,yaşlılarını ölüme terk ederken Türkiye büyük başarı ile süreci yönetti. Dünyada birçok ülkeye de ilaç ve ekipman göndererek destek oldu.Bize kin kusan ülkelere bile yardım ederek dinimizin ve Türk olmanın asilliğini gösterdik.

Tüm bu gelişmelerle Türkiye yükselişini sürdürürken,Türkiye Cumhurriyetinin kurucusu ve Osmanlı İmparatorluğunun yetiştirmiş olduğu büyük kahraman ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Misakı Milli sınırlarına sahip çıkan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile tekrar büyük güç ve lider ülke olma yolunda hızla ilerliyoruz.

1453 yılından beri cami olan Ayasofya Camiini, emperyalizme biz kendi topraklarımızda kararları kendimiz veririz diyerek tekrar ibadete açtık.Burada önemli olan “Bağımsız Türkiye olarak kararları biz veririz”,diyerek Dünyaya mesaj göndermektir.İstanbul’u Fethi eden Fatih Sultan Mehmet’in vasiyetini yerine getirdik.Dünya bu mesajı anladı ve o yüzden adeta kudurdu,ama içimizdeki bazı kesimler hala bunu anlayamadı.

Evet en fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bir kurban bayramını daha geçireceğiz.Öncelikle Allah bu bayram günlerinde var olan Birlik ve Beraberiliğimiz daim etsin.

Tüm İslam Aleminin,Tüm Türk Dünyasının ve ezilen tüm Dünya Halklarının Kurban bayramı mübarek olsun.Allah Türkiye’ye ve onun yolunda sınırlarımız içinde dışında vatan, bayrak,millet,devlet için gözünü kırpmadan şehadete yürüten kahraman Silahlı Kuvvetlerimize ve Emniyet Güçlerimize yardımcı olsun ve onları korusun.Allah kahramanlarımızı yetiştiren Annelerden ve Ailelerinden razı olsun.
“Tanrı Dağı Kadar Türk,
Hira Dağı kadar Müslüman”

Saygı ve sevgilerimle,
Ymm Münür Şahin
Osmaneli Belediye Başkanı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’in Kurban Bayramı Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Ali tayar

Bizde TÜM osmaneli ve MÜSLÜMAN kardeşlerimizin mübarek kurban bayramlarını kutlar SAĞLIKLI günler dileriz kolay gelsin baskanimiz

Bizi Takip Edin