Öğrencilere Burs Müjdesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) ile Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerine burs verilmesi amacıyla protokol imzaladı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş ve Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik tarafından imzalanan protokolle birlikte, Muhasebe ve Denetim ile Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümlerini ilk on tercihi arasında tercih edip yerleşen toplam 20 öğrenciye aylık 200 TL burs verilecek.

 

Burs almayı hak eden öğrencilere eğitimlerinin ilk yılında, 1 Ekim ile 30 Haziran tarihleri arasında toplam 9 ay boyunca burs imkânı sağlanacak.

 

İmzalanan Protokole ilişkin değerlendirme yapan Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, Üniversiteyi her acıdan bir cazibe merkezi haline getirmek ve öğrenciler tarafından tercih edilen bir Üniversite oluşturmak için gayret gösterdiklerini söyledi.

 

Rektör Taş, burs konusunda gösterdikleri hassasiyet ve verdikleri destek nedeniyle Başta Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik olmak üzere tüm TSO paydaşlarına teşekkür etti.

 

Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aykut Ekinci, Muhasebe Denetim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ümmühan Aslan, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nurdan Sevim, Bozüyük TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Murat Köftecioğlu ile Yönetim Kurulu üyeleri Osman Tekeli ve Kısmet Turan katıldı.

Öğrencilere Burs Müjdesi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin