O MAÇLAR OSMANELİ’NDE OYNANACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun U15 Bölgesel Gelişim Ligi Çeyrek Final maçı ve U17 Bölgesel Gelişim Ligi Son 16 turu maçının ve  Osmaneli’nde oynanacağını bildirdi.

Başkan Tosun konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “U17 Türkiye Finali Müsabakası Sakaryaspor- İnegölspor arasında  2 Haziran Perşembe günü saat 15.00’da oynanacak. Yine Türkiye finali  Bursa Yıldırımspor- Eskişehirspor U15 karşılaşması 3 Hairan 2022 Cuma günü saat 15.00’da aynı statta oynanacak olup tüm spor severleri bekliyoruz. İlimiz merkezde faal stat olmadığı için Osmaneli ilçemizde oynanacak müsabakalarda bütün takımlarımıza başarılar diler, sakatlıkların yaşanmadığı,, centilmence mücadele olmasını dilerim.” ifadelerine yer verdi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise TFF yöneticilerinin Osmaneli’ndeki sahaları incelediğini belirterek, “UEFA Standartlarında Futbol sahalarımızı, antrenman sahalarımızı ve şehir içinde bulunan 11 adet halı sahamızı yerinde inceleyerek; ilçemizde tesisleri beğenen ve takdirle karşılayan TFF yöneticileri, Gelişim Liglerinde oynanacak en önemli müsabakaları Osmaneli’ye verdi.” dedi.

Bilecik ASKF ve İl-İlçe Genclik Spor Müdürlüğüne verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Şahin, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Osmaneli Belediyesi olarak Genclik ve Spor Bakanlığımız destekleri ve belediyemizin olanakları ile ilçemizde tesisleşmeye büyük önem verdik.Günlük başarılar yerine geleceğe yatırım yapıyoruz.Bir taraftan tesisleşmeyi arttırırken diğer taraftan örnek altyapımızla örnek bir kulüp olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TFF Federasyonunun ilçemizde yaptığı incelemeler sonrası Osmaneli bir çok turnuvaya ev sahipliği yapacak kapasitede görüldü.Konaklama,yemek,sosyal olanaklar ve spor tesislerimizle Osmaneli bölgemizde sporun merkezi konumuna geldi.

Bilecik ASKF ve İl-İlçe Genclik Spor Müdürlüğümüzünde verdiği desteklerle TFF nun ilçemize verdiği değerin sonucu olarak geldiğimiz noktayı önemsiyoruz.Gelen takımlarımızın ilçemizden memnun ayrılmaları için Osmaneli Belediyesi olarak her kolaylığı göstereceğiz

O MAÇLAR OSMANELİ’NDE OYNANACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin