MUHTEŞEM BİR GECEYE İMZA ATTILDI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenen Fener Alayı ve Cem Belevi konseri ile Bilecik Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen Fener Alayı ve Cem Belevi konseri Bilecik halkı tarafından ilgiyle karşılandı. Soğuk havaya aldırış etmeyen binlerce Bileciklinin katıldığı etkinlikte Cem Belevi, en sevilen şarkılarını Bilecik halkı için seslendirdi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukcu ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

“MİLLİ BAYRAMLAR BİLECİK’TE HER ZAMAN DAHA FARKLI VE COŞKULU KUTLANIR!”

Cumhuriyet Bayramı coşkusunu birlikte yaşamak için Cumhuriyet Meydanını dolduran Bilecik halkına teşekkür eden Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, “Hepiniz hoş geldiniz. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Geceye Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu ölümsüz sözleriyle başlamak istedim. Bilecik her zaman milli bayramlarda böyle coşkulu olmuş ve kalabalık bir şekilde etkinliklere katılmıştır. Her zaman milli bayramlara da önem vermiştir. En son bu güzel kalabalığı Zafer Bayramı ve Bilecik’in Kurtuluşu etkinliklerinde yaşadık. Yine hoş geldiniz ve mutluluğumuza mutluluk kattınız. Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun sevgili Bilecikliler! Tabiki burada Cem Belevi ve sevgili orkestrasına sonsuz teşekkürler. Güzel ve eğlenceli bir gece olsun hepimiz için” ifadelerini kullandı.

Yüksek katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Cem Belevi ise; “Gerçekten şahane bir atmosfer var. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler. Burada olmak inanılmaz güzel. Bilecik halkı eğlenmeyi çok iyi biliyor. Sizin gibi başarılı ve sevilen, adı gibi Melek gibi bir başkanları var. Bizi ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum.” sözlerini kullandı.

Soğuk havaya rağmen konser ve fener alayına ilgi gösteren vatandaşlarla beraber şarkı söyleyip dans eden ve fotoğraf çektiren Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ’ya Bilecikli vatandaşlar bu anlamlı gece ve organizasyon için teşekkürlerini iletti.

MUHTEŞEM BİR GECEYE İMZA ATTILDI!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin