MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN’ÜN 30 AĞUSTOS MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’Türk Milletinin esaret zincirlerinden kurtulduğu, özgür, onurlu, insanca bir yaşam için ödediği bedellerin sonunda elde ettiği şanlı bir zaferin adı olan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Mesajında ‘’Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk, silah ve mücadele arkadaşları ile bu uğurda can veren tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum’’ ifadelerini kullanan Milletvekili Tüzün, şunları kaydetti:

‘’Bir asır önce bizler için tam bağımsızlık, toprak bütünlüğü, birlik ve kardeşliğimiz için zafer meşalesini yakan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve liderliğindeki kahramanlar ulusal kurtuluş savaşımızı zaferle taçlandırarak, bizlere bu cennet vatanı emanet ettiler. Bizler bunun için bu yıl ayrı bir gururluyuz, ayrı bir onurluyuz. Kurtuluş’un Şehri Bilecik’te bu bilince daha çok sahip olarak, yurdumuzu her türlü kötü emel peşinde olanlara karşı savunmaya, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği ilkelere dört bir elle sarılmaya devam edeceğiz.  Cumhuriyet’in kazanımlarını her zaman koruyarak, onun yükselmesi için çalışarak, bu şanlı meşalenin söndürülmesine asla izin vermeyeceğiz. Özgürlük ve bağımsızlığımızın sembolü 30 Ağustos Zafer Bayramını bu duygu ve düşüncelerle tekrar kutluyor, bizlere özgür ve mutlu Türkiye’yi emanet eden, Türkiye Cumhuriyeti’nin Mimarı ve Kurucusu, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.’’

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN’ÜN 30 AĞUSTOS MESAJI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin