Milletvekili Selim Yağcı’nın 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiyemizi ve Diriliş, Kuruluş, Kurtuluşun şehri Bilecikimizi Gazi Meclisimizde 100. Yıl milletvekili olarak temsil eden, 2023 hedeflerine ülkemizi ve milletimizi taşımak için gece gündüz yorulmadan çalışan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarından birisi olma bahtiyarlığını yaşayan bir abiniz olarak, ülkemizi 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak olan genç kardeşlerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.

103 yıl önce bugün Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları milli iradenin, birlik ve beraberlik ruhunun, güçlü bir inancın uyanış ateşini yakarak, milli mücadelemizi fiilen başlattılar.

Sevgili Genç Kardeşim…

Bu yönüyle 19 Mayıs, yeniden dirilişin, özgürlüğe ve bağımsızlığa doğru atılan ilk adımın sembolüdür.

Sizler özgürlük ve bağımsızlığımıza kast eden ihanet ve şer odaklarına karşı 19 Mayıs ruhuyla bu ülkeyi koruma bayrağını devr alalarak, bu büyük mirasın emanetçileri olacaksınız.

Hızlı bir değişim çağında yaşıyoruz.

Bu hızlı değişimle birlikte sizlerin enerjisi ve heyecanı, arzu ve hayallerine bu ülkenin ihtiyacı var.

Bilimde, sanayide, teknolojide ve sanatta bizde varız demek için sizlere ihtiyacımız var.

Türkiyemiz 2053 ve 2071 hedeflerine sizlerin fikirleri, sizlerin buluşları, sizlerin düşünceleri, sizlerin azim ve kararlılığı ile ulaşacak.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ey Yükselen Yeni Nesil Cumhuriyet’i Biz Kurduk Onu Yükseltecek ve Yüceltecek Olan Sizlersiniz!” sözlerinin yüklediği sorumlulukla ülkemizi 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacağınıza inancım tamdır.

Omuzlarınızdaki bu yükün ağırlığını ve sorumluluğu ile çalışacağınıza inancım tamdır.

Sevgili Genç Kardeşim…

Bu bir bayrak yarışı; bizden öncekiler bize inandı.

Bizlerde size inanıyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde 20 yıldır olduğu gibi sizlerin istek ve beklentilerinizi, sizlerin hayallerinizi gerçekleştirmek için, yaşamaktan gurur duyacağınız bir gelecek inşa etmek için sizleri dinleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

El ele gönül gönüle vererek ülkemizi sizlerle birlikte ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz.

Bu vesileyle 103 yıl önce 19 mayıs ruhuyla Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna vesile olan başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK  olmak üzere, milli mücadele döneminin tüm kahramanlarına ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, hepsini minnet ve şükranla yâd ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bilecikli hemşehrilerim olmak üzere tüm gençlerimizin ve halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Selim YAĞCI

Bilecik Milletvekili

Milletvekili Selim Yağcı’nın 19 Mayıs ATATÜRK’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin