Milletvekili Selim Yağcı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

107’ncı sene-i devriyesini millet olarak büyük bir gurur ve heyecanla idrak ettiğimiz Çanakkale zaferinin başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale’yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımızı, aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bastığı toprakları canından değerli görerek savunan ve Anadolu’yu Türk milletine vatan kılan atalarımıza layık evlatlar olarak bugün de ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunlara geçit vermeyecek, milletimizin bekasını topyekun bir mücadeleyle savunacağız.

Bunun en büyük örneğini Aziz milletimiz, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi 15 Temmuz’da da aynı mücadele ruhuyla işgale geçit vermeyerek göstermiştir. Çanakkale ruhunun bugün de dipdiri olduğunu görmek en büyük güvencemiz olup, Cumhuriyetimizin 100.yılını kutlayacağımız 2023 hedeflerine doğru adım adım giderken Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden biri olan 1915 Çanakkale Köprüsünü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde açılışını gerçekleştirmenin haklı gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.

“Hep birlikte daha iyiye daha güzele”

Selim YAĞCI
AK Parti Bilecik Milletvekili
TBMM İçişleri Komisyon Üyesi
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yrd.

Milletvekili Selim Yağcı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin