Metin Yaşar: “Bir Bardak Suda Fırtına Kopartıyorlar”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Bilecik İl Başkanı M.Metin Yaşar, basın toplantısında son günlerde bilecik kamuoyunu yakından ilgilendiren işçi çıkartmalarıyla ilgili açıklama gerçekleştirdi.

CHP İl binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı M.Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

İl Başkanı Yaşar, yaptığı konuşmasında, Belediyeden işçi çıkartılmasıyla ilgili yapılan açıklamaların yersiz olduğunu vurgulayarak, “Bir bardak suda fırtına kopartıyorlar” dedi.

CHP il Başkanı M.Metin Yaşar açıklamasına şu ifadelere yer verdi:

“KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIK”

“Başkanımız söyledikleri zorunluluktan kaynaklanan Belediye çalışanlarının işten atılma süresi konusu değil. Kendisi de gayet güzel açıkladı biz hiç bir zaman partizanca düşüncelerle bu belediyeyi yönetmeye kalkmadık liyakata önem veren siyasi partiyiz ve kimsenin de bu bağlamda ekmeğiyle oynamadık. Benim mevkidaşım talihsiz açıklamalar yapıyor ben buradan şunu söyleye bilirim kendisi kendileri bu ilde 15 yıl bu belediyeyi yönettiler. Yönetim tarzlarını da işçi alımlarını da çok iyi biliyoruz.

“BELEDİYE’YE GİREN HERKES AK PARTİ’NİN KAYITLI ÜYESİDİR”

Bu gün mevsimlik işçi olarak Belediyeye giren herkes AK Partinin kayıtlı üyesidir. Partiye kaydı olmadan İŞKUR’dan 1 tane işçi gönderilmemiştir. Yaptıkları asıl partizanlık budur. Onun için bu talihsiz açıklamasından dolayı kendisini kınıyorum. Bizim hak etmediğimiz bir açıklama belki zorunluluktan vermiştir. Dönüp arkalarına bakarlarsa bu ilde partizanlık hangi ölçeklerde yapıldığını belgelerini ortaya koyan kendileridir.

“EKMEĞİNİN PEŞİNDE OLAN KİMSEYLE OYNAMAYIZ, OYNAMAYACAĞIZ DA”

Biz yine söylüyorum ekmeğinin peşinde olan kimseyle oynamayız ve oynamayacağız da bu tamamen sözleşmelerinden kaynaklanan durumdan dolayı sözleşmeleri yenilenmediği için ayrılmak zorunda olan insanlar. Bir bardak suda fırtına kopartıyorlar. Bu onların çaresiz olduğunu gösteriyor, CHP’nin başarısını nasıl karalayabilirizi bence açıklamaları bunlar. Ben gerekli açıklamayı daha sonra yapacağım. Sizleri daha detaylı bilgilendireceğim.” diye konuştu.

Metin Yaşar: “Bir Bardak Suda Fırtına Kopartıyorlar”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin