METİN UCA BİLECİKLİLERLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla hazırlanan program kapsamında Metin Uca, Bileciklilerle bir araya geldi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşiye, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İlçe Başkanı Berna Pamukcu, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Yıldız, Melih Tüfekçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Atatürk’ün eğitim, askeri ve siyasi hayatından kesitleri örneklerle açıklayan Metin Uca, Mustafa Kemal Atatürk’ün birçok yönden bilinmeyen yönleri hakkında bilgiler verdi.

Bilecik’in kurtuluş savaşı mücadelesindeki yeri ve önemine de değinen Metin Uca, Bilecik görüşmeleri ve tarihimizdeki yeri hakkında da bilgiler verdi.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Metin Uca’yı Bilecik’e ağırlamaktan duydukları memnuniyeti belirterek, konuşmacıya teşekkür etti.

Bileciklilerle buluştuğu için duyduğu mutluluğu ifade eden Metin Uca’ya, Başkan V. Subaşı çiçek ve Bilecik seramiğine yansıtılmış Atatürk portresi hediye etti.

Atatürk’ün İzinde konulu söyleşi, Metin Uca’nın kitaplarını imzalamasıyla son buldu.

METİN UCA BİLECİKLİLERLE BULUŞTU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin