METE YÜKSEL:ETKİLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bozüyük Belediye Başkan adayı Miraç Mete Yüksel;"Geleceğimizi Birlikte İnşa Edelim" dedi.

Yüksel, yaptığı açıklamasında göreve geldiği takdirde nasıl bir Belediye Başkanı olacağını aktardı. "Sorunlarınızı en iyi bilenlerden biriyim" sözlerine yer veren M.Mete Yüksel yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim, Buradan sizlere hitap etmekten, sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Belediye başkanlığına adaylığımı koyma düşüncem, yalnızca bir siyasi adım değil, aynı zamanda toplumumuz için daha iyi bir gelecek inşa etme kararlılığının bir göstergesidir. Bozüyük`lü bir kardeşiniz olarak sizin sorunlarınızı EN İYİ bilenlerden biriyim. Bozüyük Belediye Başkanı olarak sizlere hak ettiğiniz hizmeti vermek için çok çalışacağım.

"ALTINI ÇİZMEK İSTİYORUM"

Öncelikle, şeffaf bir yönetim anlayışının ne kadar önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Belediye yönetimi, vatandaşlarının ihtiyaçlarını, beklentilerini ve önerilerini dikkate almalı, her zaman hesap verebilir olmalıdır. Bizim yönetimimizde, karar alma süreçleri açık ve anlaşılır olacak, tüm vatandaşlarımız bu süreçlere katılım sağlayabileceklerdir. Ben ve çalışma arkadaşlarım haftanın her günü, günün her saati, siz değerli vatandaşlarımızın görüşlerini dinlemeye ve yanıtlamaya hazır olacaktır. Bize ulaştığınızda, talepleriniz ve ihtiyaçlarınız samimiyet ile en hızlı şekilde ele alınacaktır. Toplumun her kesimini kapsayıcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla, vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak ve toplumumuz için en iyisini yapmak bizim için her zaman en önemli görevdir. Kaliteli hizmet sunmak, belediyeciliğin temel görevidir. Bu görevi yerine getirirken, sadece bugünü değil, geleceği de düşünerek hareket etmeyi hedefliyorum. Sürdürülebilir kalkınma, çevre dostu projeler ve toplumun her kesimini kucaklayan hizmetler ile yaşam kalitemizi yükseltmeyi amaçlıyorum.

"ETKİLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Akılcı projeler ise, yönetim anlayışımın bir diğer temel taşını oluşturacak. Bilimsel veriler ve uzman görüşleri ışığında, şehrimizin ihtiyaçlarına uygun, yenilikçi ve etkili projeleri hayata geçireceğiz. Teknolojinin tüm imkanlarından faydalanarak, şehrimizi daha yaşanabilir, daha modern bir hale getirmek için çalışacağız. Değerli hemşehrilerim, sizlerden aldığım ilham ve güçle, şehrimizi birlikte yönetmeye, sizlerin sesi ve kulağı olmaya adayım. Geleceğimizi birlikte inşa edelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkür eder, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlarım."

     

METE YÜKSEL:ETKİLİ PROJELERİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin