MEMLEKET PARTİSİ YENİPAZAR İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik’te örgütlenmeye devam ediyor.

Merkez İlçe, Bozüyük ve Söğüt ilçe örgütlenmesini tamamlayarak kongrelerini bitiren örgütü parti ilçelerde de örgüt çalışmalarına devam ediyor.

İl Başkanı Hüseyin Korkman tarafından Yenipazar ilçe örgütünü kurmak üzere görevlendirilen İsmail Karadaş’ın çalışmalara başladığı belirtildi.

BELKESELİ İSMAİL

Yenipazar Belkese köyünden olan ve 2 dönem Muhtarlık yaptığı kaydedilen İsmail Karadaş’ın yörede”BELKESELİ İSMAİL” olarak tanındığı vatandaşlar tarafından sevilen sayılan bir isim olduğu, müzik ile uğraştığı ve klarnet ustası olduğu biliniyor.

“PARTİMİZ OY PATLAMASI YAPACAK”

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman; “İlçelerimizde ve Beldelerimizde örgütlenme çalışmalarımız devam ediyor. Yenipazar ilçemizde örgütlenme çalışması için İsmail başkanla hemfikir olduk. Yakın zamanda ilçe örgütünü tamamlayıp parti binamızın açılışını gerçekleştireceğiz. Göreceksiniz, hem ülke genelinde, hem de ilimiz genelinde partimiz oy patlaması yapacak. Vatandaşlarımızın teveccühlerinden bunu görüyoruz. Hep birlikte başaracağız” dedi.

MEMLEKET PARTİSİ YENİPAZAR İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin