MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI BELİRLEMEK İÇİN SANDIĞA GİTTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Örgütü Genel Başkanı Belirlemek İçin Sandığa Gitti.

Mayıs Ayında kurulan ve çok kısa sürede 52 İl’de örgütlenerek kongrelerini tamamlayan Memleket Partisi 18 Eylül’de Kurultaya gidecek. Kurucu Genel Başkan Muharrem İnce’nin tek aday olarak seçimlere gireceği 1.Olağan Kurultay öncesi tüm örgütlerde ön yoklama gerçekleştirildiği belirtildi.

HÜSEYİN KORKMAN; “TÜRKİYE SİYASİ TARİHİNDE İLK”

Bilecik Merkez İlçe, Bozüyük ve Söğüt ilçelerinde tüm üyelerin katılımlarıyla yapılan ön yoklamaya katılımın yüksek olduğu kaydedilirken İl Başkanı Hüseyin Korkman yaptığı değerlendirmede; ” 18 Eylül 2021 tarihinde Ankara’da yapılacak 1.Olağan kurultay öncesi tüm örgütlerimizde üye bazında ön yoklama gerçekleşti. Kurucu genel başkanımız sayın Muharrem İnce’nin tek aday olmasıyla yapılan seçimlerimizde tüzüğümüz gereği bütün üyelerimiz oy kullandılar.

“MEMLEKET SEVDALILARINI DEMOKRASİ ŞÖLENİNE BEKLİYORUZ”

Türkiye siyasi tarihinde ilk defa bir genel başkanın delegeler tarafından değil de üye bazında kurultaya gidecek olması Demokrasi adına bir bayramdır. Umarım diğer siyasi partiler de bizim bu uygulamamazı örnek alırlar.18 Eylül tarihinde Ankara’da yapılacak kurultayımıza katılmak isteyen Memleket Sevdalılarını da Demokrasi şölenimize bekliyoruz” ifadeleri kullandı.

MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI BELİRLEMEK İÇİN SANDIĞA GİTTİ
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet YAVUZ (memleket Partisi Söğüt ilçe kurucusu

Partimiz ve Geleceğimiz adına hayırlı olsun

Bizi Takip Edin