Memleket Partisi Bilecik İlçe Başkanları belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket Partisi, ülke genelinde örgütlenme çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 50 il’de örgütlenen Memleket Partisi’nin, Bilecik’te de kısa sürede örgütlendiği kaydedildi.

“BELER,  ÇETİNER ve KAYALI..”

Kurucu İl başkanı Hüseyin Korkman’ın genel merkezden yetki belgesini almasının ardından İlçe örgütlenmesi için çalışmalarını sürdürdüğü gözlerden kaçmazken, Memleket Partisi’nin Merkez İlçe Başkanlığına Ertuğrul Beler, Bozüyük İlçe Başkanlığına Şükrü Çetiner ve Söğüt İlçe Başkanlığına ise Adnan Kayalı’nın getirildiği öğrenildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Korkman, kongre takviminin de belli olduğunu, 1. olağan kurultayın 18 Eylül tarihinde Ankara’da yapılacağını bildirdi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

Diğer ilçelerde de örgütlenme faaliyetlerinin devam ettiğini belirten Korkman, vatandaşların partilerine kısa sürede çok fazla teveccüh göstermelerinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

“MUHARREM İNCE BİLECİK’E GELECEK”

Son olarak Başkan Korkman, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin, yakın bir zamanda Bilecik’e gelerek parti binasının açılışını yapacağını da söyledi.

Memleket Partisi Bilecik İlçe Başkanları belli oldu
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet yavuz

Hadi hayırlısı, memlekete, ilimize, ilçe , belde ve köylerimize

Bizi Takip Edin