MELEK MIZRAK SUBAŞI:”GÜZEL BİR 5 YIL BİZİ BEKLİYOR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Mahalli İdareler Yerel seçimlerinde Bilecik Belediye Başkanı seçilen Melek Mızrak Subaşı Mazbatasını aldı.

Milletvekili Yaşar Tüzün, İl ve İlçe başkanları ile Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile eşi Berat Subaşı ve kızı Asya'nın katıldığı törende; mazbatasını alan Melek Mızrak Subaşı Seçim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Marşlar ve alkışlar eşliğinde Belediyeye gelen kalabalık burada alkışlarla karşılandı. Yaptığı konuşmasında geçmiş dönemde  belediye personeli ile güzel işlere imza attıklarını belirten Subaşı, çalışanlar ile kıvanç duyduğunu aktardı.

"Sizler siyaset yapmayın, siyaseti bizler yaparız. Burada herkes ekmeğinin peşinde, bunların farkındayız. Hiç kimsenin tedirginlik yaşamasına gerek yok. Güzel bir 5 yıl bizleri bekliyor" dedi. Belediye bahçesinde halka hitaben konuşma yapan  Başkan Subaşı şu sözlere yer verdi:

"GÜZEL İŞLER YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

"Sadece yetmiş beş gündür bir ara vermiştik, tekrar bir aradayız. Güveniniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum tüm halkıma, sizlere ,mazbatamızı aldık. Büyük bir onurla, gururla seçim atmosferini yaşadık, atlattık. Emeği geçen örgütümün her bir parçasına, sizlere, sevgili vatandaşlarıma oy veren, vermeyen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Önümüzdeki beş yıl boyunca çok başarılı işlere imza atacağımızdan hiçbir şüphe yok. Bizler yeni gelmedik, geri geldik. Kıymetli arkadaşlarım inanılmaz baskı altındayım. İşin özü bizler zaten beş yıl boyunca birlikte çalıştık. Son bir buçuk yılda da birlikte benim başkan vekilliği dönemimde çalıştık. Pek çok arkadaşımla güzel işler başardık, yine güzel işler yapmaya devam edeceğiz. İlimizi güzelliklere götürmeye devam edeceğiz. Ben her yerde belediye çalışanlarımla kıvanıyorum. Atölyemde,. Park bahçelerimde, Temizlik işlerinde kıvanıyorum. Böyle olmaya devam edecek.

"HİÇ KİMSENİN TEDİRGİNLİK YAŞAMASINA GEREK YOK"

Her zaman söylerim, sizler siyaset yapmayın, Siyaseti bizler yaparız. Burada herkes ekmeğinin peşinde. Bunların farkındayız. Hiç kimsenin tedirginlik yaşamasına gerek yok. Biz bugüne kadar çalışan, altını çiziyorum, çalışan her arkadaşımızın yanında ve arkasında durduk. Bu böyle olmaya devam edecek. Sizleri seviyorum. Güzel bir beş yıl bizi bekliyor."

                       

MELEK MIZRAK SUBAŞI:”GÜZEL BİR 5 YIL BİZİ BEKLİYOR”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin