Meclis’ten Semiha Hocaya Vefa

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı gerçekleşti.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in Başkanlığında gerçekleşen toplantı, 14 maddeden oluşurken gündemin 10. maddesi olan “5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 18. maddesinin 1. fıkrasının (n) bendi ve 81. maddesine istinaden Bilecik Merkez, Beşiktaş Mahallesinde bulunan 170. Sokak isminin “Semiha Göncü Caddesi” olarak değiştirilmesi konusunun görüşülmesi” konusu görüşüldü.

“BİR ÇOĞUMUZUN BABASININ BİLE ÖĞRETMENLİĞİNİ YAPMIŞ BİR İSİM”

Başkan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, “Merhume Semiha Göncü hocamız bir çoğumuzun babasının bile öğretmenidir. Hatta benim babamın bile öğretmenliğini yapmış bir isim. Bu anlamda evinin olduğu hamam sokağa isminin verilmesi yönünde talepler geldi. Ancak orası bilinen adıyla “Hamam Sokak” olarak hafızalarda yer etti. Merhume hocamız öğretmen emeklisi olduğu için okullar bölgesinde bir sokağa adını vermeyi uygun gördük. Sizler de uygun görürseniz Semiha Göncü hocamızın ismini buraya vermek istiyoruz” dedi.

Söz konusu madde CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Partili Belediye Meclisi üyelerinin olurlarıyla oy birliğiyle kabul edilmiş oldu.

Meclis’ten Semiha Hocaya Vefa
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin