MECLİS O İSİMLERİ BELİRLEDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetlerinde görev yapacak Hayırsever vatandaşlar belirlendi.Buna göre Merkez ve ilçelerde görev yapacak olan heyet üyelerinin seçimi geçtiğimiz gün İl Genel Meclisi üyelerince gerçekleşti.

Geçtiğimiz yıllarda merkez ilçede görev yapan Şükrü Selöz ve Arfettin Palacıoğlu yine Ak parti grubu adına önerildi.MHP ve CHP guruplarının ortak önerdikleri isimler ise Hasan Şafak ve Mehmet Cansız oldu. Yapılan açık oylamada 10’ar oy alan isimler Meclis Başkanının oyu iki oy sayıldığından Hasan Şafak ve Mehmet Cansız SYDV Mütevelli heyetine giren isimler oldu.Hatırlanacağı üzere Hasan Şafak geçmiş yıllarda  MHP’den Belediye Meclis üyeliği, Mehmet Cansız ise CHP’de İl Disiplin Kurulu Başkanlığı ve partide çeşitli kademelerde görev yapmışlardı.Yapılan seçimlerde ara sıra Meclis üyeleri kendi aralarında  tartışmalar yaşasa da yine de MHP,CHP ve Meclis Başkanı Oğuz Sertler’in oy kullandıkları isimlerin SYDV Mütevelli heyetlerinde görev yapacakları kesinleşmiş oldu.

İl Genel Meclisi 2017 Yılı Ocak Ayı toplantılarının 2.Birleşiminde üç madde görüşülerek karara bağlandı.Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetlerinde görev yapacak hayırsever isimlerin seçimlerinin yapılmasının ardından görüşülen diğer iki madde ise İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

 

Bilecik Merkez İlçe ve diğer İlçelerde 1 yıllığına görev yapacak SYDV Mütevelli Heyetinde 1 yıllığına görev yapacak hayırsever isimler şu şekilde belirlendi:

 

BİLECİK MERKEZ: Hasan Şafak, Mehmet Cansız

BOZÜYÜK: Nermin Nalbantoğlu, Mestan Mercan

OSMANELİ: Orhan Dinç, Murat Özer

SÖĞÜT: Ali Islah, Ali Özkan

PAZARYERİ: Zekiye Kulaklı, İ brahim Öztosun

GÖLPAZARI: Nizamettin Akkaya, Abdullah Hünker

YENİPAZAR: Yüksel Ceyhan, Ali Terzi, Mehmet Yanık

İNHİSAR: Hüseyin İkiz, Mehmet Ergün, Nihat Gündüz

MECLİS O İSİMLERİ BELİRLEDİ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin