MAHALLELERİNE ECZANE VE ATM İSTİYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Osmangazi Mahallesi’nde (TOKİ) yaşayan vatandaşlar, bölgede eczane ve bankamatik olmadığı için mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi.

Görüşlerini aldığımız  vatandaşlar, mahallenin Bilecik’in birçok ilçesinden nüfus olarak daha kalabalık olduğunu dile getirirken, eczane ve bankamatik olmadığı için sıkıntı yaşadıklarını kaydettiler.

Osmangazi Mahallesi önceki dönem Muhtarı Mustafa Baydur mahalle olarak yaklaşık yedi-sekiz bin nüfusa sahip olduklarını, özellikle de emekli kesimin fazla yaşadığı bölgede eczane ve bankamatik olmadığı için mağdur olduklarını söyledi.

“ŞEHİR MERKEZİNE ÇIKMAK ZORUNDA KALIYORUZ”

Baydur, “Ben bu mahallenin kurucu muhtarıyım. Burası nüfus olarak Bilecik’in birçok ilçesinden kalabalık bir mahallemiz. TOKİ’de eczane yok. İlaç almaya ya Bilecik merkeze ya da İstasyon’a gidiyoruz. Diğer bir sıkıntımız da mahallemizde bir bankamatik yok. Ufacık bir iş için şehir merkezine çıkmak zorunda kalıyoruz.

Artı zaman kaybı, ama buraya her bankanın işlemlerinin yapıldığı ortak bir bankamatik kurulursa vatandaşlar için çok büyük bir kolaylık olacaktır. Yetkililerin ve yöneticilerimizin bu konularda yardımlarını bekliyoruz. Mahallemize eczane ve bankamatik kurulması artık zorunlu bir ihtiyaç olmuştur.” dedi.

Mikrofon uzattığımız diğer vatandaşlarda mahallenin en büyük sorununun bankamatik ve eczane olmaması olarak değerlendirirken, yetkililerden bu noktada adım atılması talebinde bulundular.

 

MAHALLELERİNE ECZANE VE ATM İSTİYORLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin