MACIRLARIN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Kurulu Gerçekleşti.

Dernek binasında yapılan olağan genel kurulun divan başkanlığını Recep Beyhan, yardımcılıklarını ise Faris İdacı ile Ruşen Gül yaptı.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehit ve Gazilerimiz için saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu.

Gündem maddelerinin okunarak oylamaya sunulan ve oybirliğiyle kabul edilen maddeler sonunda dilek ve temenniler bölümünde üyeler görüşlerini bildirdi.

Gönül Karaoğlu’nun Başkanlığa devam etmesi kararlaştırılırken Bilecik Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Şu İsimlerden oluştu:

YÖNETİMDE YENİ İSİMLER YER ALDI

Gönül Karaoğlu, C.Ruşen Gül, Faris İdacı, Ramazan Ergenç, Recep Gırca, Kenan Aksu, Ahmet Korkmaz, Metin Coşgun, Arzu Gülmüş Filoğlu, Yasemin Hüsmen Çam, Türkan İleri, Alev Avcı, Sebahat Coşgun, Gülten Esentürk, Erhan Toka, Çetin Avcı, Ayşe Keleş, Murat Hızlı, Mustafa Karaçam.

GÖNÜL KARAOĞLU;” ÖNLERİNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ”

Dernek başkanı Gönül Karaoğlu yaptığı değerlendirmede genel kurulun hayırlı olmasını belirterek yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Karaoğlu; “Derneğimizin olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Biz adı üstüne Kültür derneğiyiz. Bundan böyle faaliyetlerimize hız vereceğiz. Bu anlamda Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm Şehit ve Gazilerimizi Rahmet ve minnetle anıyor, önlerinde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerine yer verdi.

MACIRLARIN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin