”Lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyayı tehdit etmeye devam eden ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından pandemi olarak nitelendirilen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından vatandaşlarımızı korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla Cumhurbaşkanlığının talimatları doğrultusunda İçişleri Bakanlığının genelgeleri ve Valiliğin emirleri dahilinde Bilecik genelinde İl Emniyet Müdürlüğünce yoğun önlemler alınmaktadır.

İl merkezi giriş ve çıkışlarında, 31 Marttan itibaren faaliyete geçirilen iki giriş, iki çıkış uygulama noktasında karşılıklı olarak, özel ve ticari nitelikli tüm araçlar usulüne uygun bir şekilde durdurularak, sürücü ve yolculara pandemi konusunda bilgi verilerek, evde kalınması yönünde uyarılarda bulunulmaktadır.

*Bu uyarılar yapılırken 6 Nisana kadar 30 bin 363 araç durdurulmuş, sürücü ve yolcular olmak üzere 45 bin 249 kişinin ateşi ölçülerek, ateşi yüksek çıkanlar 112 İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince tetkikleri yapılmıştır. Bölge Trafik ekiplerince de Bilecik- Sakarya, Bozüyük- Eskişehir ve Bozüyük-Bursa karayolunda bin 316 araç ve bin 818 kişi sorgulanmış, gerekli olmadıkça evden dışarı çıkılmaması konusunda gerekli uyarılarda bulunulmuştur.

*Kovid-19 tedbirleri kapsamında Emniyet Müdürlüğünce resmi ekip araçlarında ”Değerli hemşerilerimiz evlerinizde kalmanız sizlerin ve sevdiklerinizin sağlığı için hayati derecede önemlidir. Lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım.” şeklinde anonsları şehir merkezi ve ara sokaklarında sıklıkla tekrarlanmaktadır.

”Lütfen zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin