KÖPEK YAKILMAMIŞ, ZİFTE BULANMIŞ

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te zifte bulanan köpek Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.

“Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde köpek yakmışlar” diye  sosyal medyadan iddia eden bir bayana, Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “Köpek yanmamış zifte bulanmış, ayrıca bu köpeğin bizde kaydı yok, kendileri getirip bırakmışlar” dedi.

 

Köpeği tedavi altına alan Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nedret Avcı, “köpeğin bulandığı zifti zeytinyağı ile temizledik. 29 Temmuz 2018 tarihinde Yasemin Onur Şenyurt isimli bayanın barınağımızda köpek yanık” dedi.

Avcı, “Köpek şuan bu elimizde. Köpek yanık değil, zifte bulaşmış. Zeytinyağı ile çözülme işlemi yapılıyor. Yanık olup olmadığını şuradan görebilirsiniz, yanık bu şekilde olmaz. Tüylerine yapışmış bir zift. Hayvan hastalığının sinirsel sentoptlarını yaşıyor ve hayvanın ayaklarında yamulma var. Hayvanın tedavisini yapıyoruz. Hayvanımız yemiyor, içmiyordu şuanda durumu iyiye gidiyor.Tedavisinden sonra kısırlaştırıp büyüdükten 8 ay sonra aldığımız ortama geri bırakacağız. Ayrıca barınağımızda bu köpek kaydı yoktu. Hanımefendi bu köpeği dışarıdan bulup getirmiş, barınağımızda olan bir hayvanmış gibi lanse ettirmiş.” ifadelerini kullandı.

KÖPEK YAKILMAMIŞ, ZİFTE BULANMIŞ
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin