“KOCA BİR SENE LAY LAY LOMLA GEÇTİ!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlerin üzerinden tam 1 yıl geçti.

Geçtiğimiz sene yapılan Mahalli İdareler seçimleri 31 Mart’ta yapılmıştı ve tam bir yıl  oldu.

Zaten seçimlerin ardından bir kaç ay öpücük, kokucuklarla geçti, hayırlı olsun muhabbetleriyle…

Ardından Ramazan geldi, şarkılar, Türküler, iftarlar derken hizmet için en önemli ay olan yaz ayı da öyle geçti.

ATATÜRK KÖŞESİ

Bilecik Belediyesi 1 yıldır akılda kalan, gözle görülür bir tek Müftülüğün karşısında ATATÜRK köşesi yaparak görsellere bir şeyler kattı. Onun da mimarının kim olduğunu biliyorum, güzel bir proje.. Akıl verenden, uygulamaya geçirenlerden,emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bu arada Belediyecilikte tecrübeli Semih Hoca ilimizi Ulusal basında da epeyce gündemde tuttu. Ama nasıl?

Diğer Belediyeler de pek farklı değil hani…

BAKKALCIOĞLU 10 NUMARA BİR İŞ YAPTI

Bozüyük Belediye Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu eski tecrübelerine dayanarak temkinli gidiyor. Bi defa iki tane siyaseten tecrübeli, İlçede sevilen sayılan başkan yardımcıları atadı ki, bana göre 10 numara bir iş yaptı. Birisi CHP siyasetinin Bozüyük’teki bilinen ismi, Belediyeci veteriner hekim Mahmut Fındık, diğeri sendikacı kökenli, STK’larda yer almış Ali Şahioğlu…

Bugüne kadar her yaptıkları işi planlı, programlı ve ekip anlayışıyla götürüyorlar.Hani derler ya Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur diye, aynen de öle gözüküyor. Diğer yandan Talat başkan Belediye’nin borçlarının bir çoğunu tecrübesiyle ödeyerek, Suyun tonunu 1 kuruş yaparak Ulusal basında gündemde yer almasını bildi.

ZEKİYE BAŞKAN SOSYAL BELEDİYECİLİK  YAPIYOR

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin bağımsız seçildi ve yakın geçmişte Ak Parti’ye geçti. Belediye’de uzun yıllar çalışmışlığın tecrübe ve birikimleriyle ilçenin sorunlarını Ankara’ya taşıyarak birşeyler yapacağına inanıyor. En önemlisi ise Zekiye başkan vatandaşla bağlarını çok iyi kurarak sosyal Belediyecilik yapıyor.

MÜNÜR BAŞKAN EMİN ADIMLARLA GİDİYOR

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de seçimlere bağımsız aday olarak girdi ve seçildi. O da eski partisi Ak parti’ye geçti. Münür başkan da zaten ilçeyi bir Safranbolu, bir Beypazarı yapma yolunda emin adımlarla gidiyor.

 HAYRİ BAŞKAN BAKAN DÖNMEZ’İN DESTEKLERİYLE…

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer de iktidarın nimetlerinden, özellikle Gölpazarı’lı olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in destekleriyle ilçeye önemli projeler kazandırma arzusunda görülüyor.

İLHAN ÖZDEN’İN TEK HAYALİ KAPALI PAZAR VE KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ilk döneminde ilçeye epey hizmetler yaptı. Özellikle MHP’li Belediyelerden ikili ilişkilerle bir çok yardımlar alarak ilçenin yıllardır süregelmiş kronik sorunlarını hallederek 2. dönem de seçimi rahat kazandı.İlhan başkanın en önemsediği işlerden bir tanesinim ilçeye kapalı pazar alanı  ve küçük sanayi sitesi yapmak olduğunu da bilenlerden biriyim.

PERSONEL ÇIKARMALARI AKILLARDA KALDI

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever  de MHP’den aday oldu ve seçildi.  Bir yılda akıllarda kalan Belediye’den personel çıkarması ve  birkaç hafta evvel Perşembe günleri kurulan semt pazarının boş kalması oldu.

İLÇENİN GÖBEĞİNE AVM…

İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez  Ak Parti’den aday oldu ve seçimi kazandı. Zaten ilçede sayılı birkaç küçük esnaf varken, bilinen büyük bir alışveriş marketi ilçenin tam da göbeğine getirterek adeta küçük esnaflara; “Yok olun” diyerek hizmet etmiş oldu.

SEVİLEN SAYILAN BİR İSİM; HÜSEYİN OCAK

Vezirhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ocak MHP’den aday oldu ve seçimi aldı. Hüseyin başkan da esnaflıktan gelen, ticareti bilen, belde de sevilen sayılan bir isim. O da ticaretteki tecrübeleriyle Belde’ye hizmet vermeye çalışmaya gayret gösteren bir isim.

YAMAN BAŞKAN  3. DÖNEMDE SPOR’A AĞIRLIK VERDİ

Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman Ak Parti’den 3. dönemdir başkanlığı kazanan bir isim.Yaman başkan da iki dönemdir Beldesine hizmet ederek adeta 3. döneminin keyfini çıkarıyor.İl genelinde tek ışıklı stat yapılmasında büyük emekleri olan başkan, Bayırköyspor’a verdiği desteklerle de vatandaşların gözünde taht kurmuş durumda… (Bayırköyspor lider)

ERKEN SEÇİM OLURSA GÖRÜN SİZ O ZAMAN FESTİVALİ

Evet seçimlerin ardından  kocaman bir yıl hakikaten LAY LAY LOM larla geçti. Zaman su gibi akıyor. Belediye başkanları henüz vaat ettikleri projelerini hayata geçiremediler. Hele bir de sonbahar’da yada önümüzdeki Haziran’da olası bir erken baskın seçim falan da olursa görün siz festivali o zaman…  Sağlıklı kalın, “EVDEKALIN…”

 

 

“KOCA BİR SENE LAY LAY LOMLA GEÇTİ!”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin