Kızılay Bilecik’te vatandaşlara çorba ikram etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı’nın kuruluşunun 154. yılı dolayısıyla,  Türk Kızılayı Bilecik Şubesi tarafından vatandaşlara çorba ikram edildi.

Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesi ve Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilen çorba ikramına, Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, STK temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Sevcan Uzun, bir grup hekim tarafından 154 yıl önce “Osmanlı Hasta ve Yaralı Askerlere Yardım” gayesi ile kurulan Türk Kızılay’ının kuruluş yıldönümünün onurunu yaşadıklarını söyledi.

Türk Kızılay’ının kurulduğu 11 Haziran 1868 tarihinden bu yana ihtiyaç duyulan her durumda insan acısını dindirmek için gönüllü olarak çalıştığını hatırlatan Uzun, “Bilecik Kızılay Şubesi olarak Şeyh Edebali türbesinde ve Atatürk parkı önünde çorba ikramı gerçekleştirdik. Kızılayımızın 154. yaşına girmesi sebebiyle kuruluşundan bu yana Kızılay da mücadele etmiş, emek vermiş herkese bir dua alabilmek adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Allah kabul etsin.” ifadelerine yer verdi.

Kızılay Bilecik’te vatandaşlara çorba ikram etti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin