KILIÇDAROĞLU MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA NELER OLDUĞUNU ANLATACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi  (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Eylül Salı günü Bilecik’e geliyor.


Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı M. Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Bilecik Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak  ve partililerin katıldığı  basın açıklamasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bilecik’e geleceği belirtildi.

Kemal Kılıçdaroğlu, Bozüyük’te STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile yapacağı toplantının ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

Bozüyük ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu Bilecik’e gelecek.

Bilecik Belediyesi ziyareti sonrası Esnaf ziyareti ve Atatürk Parkı açılışı ile kanalizasyon ve altyapı projesi temel atma, Zübeyde Hanım Kreşi ve toplu açılışlar gerçekleştirilecek.

“Halkın taleplerini yerine getirmek için çaba içerisindeyiz”

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, “Toplumun her kesiminde yapmış olduğu çalışmalar var ben yaptım oldu mantığıyla topluma ne kadar hasar verdiğini hepimiz bilmekteyiz. Vatandaşımız, halkımız, esnafımız, çitçimiz, işçimiz bir çıkış arıyor. Bu tek adama dayalı yönetim anlayışından bir an önce kurtulup sandığın önlerine konulmasını bekliyor. Bizde iktidara talip ana muhalefet partisinin yöneticileri, üyeleri, partililer olarak halkın bu taleplerini en kısa sürede yerine getirmek için yoğun çaba içerisindeyiz. Biz,yarın seçim olacakmış gibi tüm hazırlıklarımızı Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerimizle birlikte bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun bir parçası olarak Sayın Genel Başkanımızı ilimize davet ettik.Genel başkanımız Bozüyük’ten başlayan bir ziyaret ile ilimize gelecek ve Bilecik’te açılışlar gerçekleştirerek,esnaflarımızı ziyaret ederek programını sonlandıracaktır. Genel başkanımız Bozüyük’te STK, kanaat önerleri ve muhtarlarımız ile yapacağı toplantıda bir sunum gerçekleştirecek. Bu sunumdan sonra da basına kapalı olarak katılımcıların taleplerini, değerlendirmelerini tek tek alacak ve cevaplayacak. Daha sonra il merkezine gelecek Belediyemize uğrayacak. Belediyemize uğradıktan sonra esnaf ziyaretlerimizi gerçekleştirerek Atatürk Parkına geleceğiz. Orada hem parkın açılışı, hem de diğer açılışları genel başkanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

“Salı günü saat 16:00’da Atatürk Parkı’na davet ediyoruz”

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “Tüm Bilecik halkını 28 Eylül Salı günü saat 16:00’da Atatürk Parkı’na davet ediyoruz” dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün Bozüyük bir otel’de STK temsilcileri, muhtarlar ve kanaat önderlerinden oluşan geniş bir kitlenin Kılıçdaroğlu ile toplantı gerçekleştirileceğini belirtti.

Gerçekleştirilecek programdan bahseden Tüzün, “Bilecik’te yaşayan herkes CHP’den istedikleri ne varsa bizzat genel başkanımıza sorabilecekler. Genel başkanımız bir sunum yaparak Millet İttifakı iktidarında Türkiye’de nelerin olacağını anlatacak. İstişarelerde bulunulacak ve esnaflarımızı ziyaret edecek. Haftaya Salı günüde Bilecik’te olacak.Buradaki amacımız il genelindeki diğer ilçelerdeki tüm muhtarlarımız, tüm sivil toplum örgütlerinin başkanları, meslek odalarımızın başkanları, Ziraat Odalarımızın başkanları , sendika temsilcilerimiz gibi tüm katmanları ve aynı zamanda kanaat önderlerini Bozüyük’te toplayacağız. Onlara genel bir sunum yapacağız. Genel sunumdan sonra buraya katılan tüm katılımcıların birebir düşünceleri, talepleri, teklifleri, Millet İttifakı’ndan neler beklediklerini soracağız. Bunların sorularını Sayın Genel Başkanımız cevaplayacak ve ayrıca da rutin ziyaretlerimiz olacak. Bu bağlamda bu toplantıyı biz CHP Bilecik örgütü olarak çok önemsiyoruz. Ve aynı şekilde de tüm bu söylediğim birimlerde görev yapan tüm başkanları, muhtarları bu toplantıya davet ettik. Onların taşıma, servis işlerini üstleneceğiz. Ve Bilecik’te yaşayan herkes CHP iktidarından ne talepleri var, ne istekleri var bizzat Genel Başkanımıza soracak. Birebir diyalog söz konusu olacak. Bilecik’imizde ki esnaf ziyaretimiz sonrası Bilecik Belediyemizin Türkiye’de örnek teşkil edebilecek çok önemli çok özel bir parkın açılışını gerçekleştirecek. Sonra Bilecik’te kanayan bir yara olan kanalizasyon ve altyapı projesinin temel atma töreni gerçekleşecek ve her mahallede kurulması sözünü verdiğimiz kreş açılışının ilkini gerçekleştirmiş olacak. Böylece 17.30-18.00 itibariyle Sayın Genel Başkanımızı ilimizden uğurlayacağız. Saat 16.00’da Genel Başkanımızın Atatürk Parkı önündeki açılışta yapacağı toplu konuşamaya, belki de mitinge tüm Bilecik’i davet ediyoruz. Partili, partisiz, bize oy veren, vermeyen hiçbir şekilde fark etmez. Çünkü geleceğin millet ittifakı iktidarında neler yapılabileceğini en yetkili kişi tarafından duyulmasını istiyoruz.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bilecik Programı

10.00-10.45 Bozüyük Belediyesi Ziyareti

11:00-14:00 (Basına Açık-Canlı Yayın) Kanaat Önderleri Muhtarlar, STK Temsilcileri Buluşması  (Salon Grand Çalı Otel)

14:00- Otel’den Çıkış

14:00-14:30: (Basına Açık) Bozüyük Esnaf  Ziyareti

14:30- Bilecik’e Hareket

15:30 Bilecik Belediyesi Ziyareti

16:00 (Basına Açık) Bilecik Esnaf Ziyareti

16:30 (Basına Açık) Atatürk Parkı Açılışı – Kanalizasyon ve Altyapı Projesi Temel Atma ve Zübeyde Hanım Kreş Toplu Açılışı

17:30 Çıkış

KILIÇDAROĞLU MİLLET İTTİFAKI İKTİDARINDA NELER OLDUĞUNU ANLATACAK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin