Kato Dağın Kahramanı Bilecik’te Görev Yapıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanı Murat Bulut, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına getirildi.

İki yıl Kırşehir Jandarma ve Garnizon Komutanı görevini yürüten Albay Murat Bulut, Doğu’ya gitmek için gönüllü şark dilekçesi vererek Şırnak’ın Beytüşşebap Komando Alay Komutanlığı’na atanmıştı.

 

Tuğgeneral Murat Bulut, uzun yıllardır Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun önemli bölgelerinde hain terör örgütü ile kahramanca mücadele edip, son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kato Dağı ziyaretinde bölge hakkında bilgi verirken gündeme gelen Tuğgeneral Murat Bulut, bölgedeki başarılı hizmetleri ile dikkat çeken isimlerden bir tanesiydi.

 

Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanı Murat Bulut, Kıdemli albay rütbesinden tuğgeneralliğe terfi ettirilerek Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığına getirildi.

 

Terör gazisi olan Bulut, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’i, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki 2 bin 900 rakımlı Kato Dağında karşılamış ve bölgede sayısız operasyonlarla göz doldurmuştu.

 

PKK’ya Ait Bir Orduya Yetecek Kadar Cephanelik Yakaladı

Kato’daki operasyonda büyük başarılara imza atan ve tarihte bu güne kadar en büyük silah ve mühimmatların yakalanmasında pay sahibi olan Tuğgeneral Murat Bulut, 30 yılda bulunan en büyük cephanelik, Havan topları, uçak savarlar, ağır makinalı tüfekler, yüzlerce Kalaşnikof marka tüfekler tonlarca mühimmatlar, yiyecekler, akaryakıtlar, sağlık malzemeleri ele geçirildi.

Kato Dağın Kahramanı Bilecik’te Görev Yapıyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin