Kariyer Günleri Tamamlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 5. Kariyer Günleri, 16-20 Nisan tarihleri arasında birbirinden özel konukların katıldığı konferanslarla tamamlandı.

Mesleğinde başarı sağlamış, kariyerleriyle öğrencilere yol gösteren 20’den fazla ismin ağırlandığı etkinliğin ilk
gün oturumlarında, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, BASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Arat ve Güral Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Harika Güral’ın öğrencilerle bir araya geldi.

 

17 Nisan oturumlarında; Demirdöküm A.Ş. Ar-Ge Müdürü Utku Can Varol, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı gazeteci İbrahim Ekinci, bilişim uzmanlığı eğitimi alanında faaliyet gösteren Piksel Akademi’nin kurucu ve eğitmeni Emrah Kozan, tarihçi yazar Prof. Dr. Vahdettin Engin ve Emel Engin, Yüksek Mimar Hasan Sözüneri, ‘Anne Ben Hacker Oluyorum’ kitabının yazarı, siber güvenlik uzmanı Burak Bozkurtlar ve ressam Barış Sarıbaş, öğrencilere kişisel kariyer yolculuklarını paylaştılar ve başarıya giden yolda dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili çok değerli bilgiler verdiler.

18 Nisan günü; Konveyör Beyaz Eşya ve Otomotiv Yan Sanayi firmasından Ali Osman Koçak, Eurodrip Satış ve Pazarlama Müdürü Yahya Karadede, KOSGEB Danışmanı Ufuk Başaran, Dual Talent firmasından İK Yöneticisi ve Yönetim Danışmanı Berrin Tavman ve Acıbadem Sağlık Grubu’ndan Halkla İlişkiler Uzmanı Merve Atagül ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Filiz Güler Özet öğrencilerle buluştu.

 

19 Nisan günü; Porland Porselen Lojistik Planlama Grup Müdürü Murat Pamukçu, Ayel Çevre Mühendislik ve Mavi Akdeniz Geri Dönüşüm firmalarının sahibi Ertunç Demir, KWS Türk Genel Müdürü Dr. Veli Girgin, Bilgisayar oyunları üzerine hazırladığı videolarla tanınan YouTuber Enis Kirazoğlu, Visan Vinç ve Hareket Sistemleri firmasından Arge Mühendisi Esad Karaduman ile Makine ve İmalat Mühendisi Hacı Bayram Selçuk, Kariyer Günleri kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

 

 

5. Kariyer Günleri, 20 Nisan Cuma günü İİBF Konferans Salonu’nda, Prof. Dr. Gürkan Haşit’in moderatörlüğünde gerçekleşen Belediye Başkanları Oturumu ile sona erdi.

Kariyer Günleri Tamamlandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin