” KAPIMIZ, GÖNLÜMÜZ HERZAMAN AÇIK OLACAK”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, seçim sonrası bir Teşekkür mesajı yayımladı. Başkan Tekin mesajında;

"Kapımız, Gönlümüz herzaman olduğu gibi sizlere açık olcaktır" diyerek şu ifadelere yer verdi:

"ŞEREFİ NASİP OLDU"

"Kıymetli hemşehrilerim sizlerin teveccühü ile bizlere Yeniden Belediye Başkanlığı görevini üstlenme şerefi nasip oldu. Seçim sürecinde bizlere destek olan, önerileri ve samimi gayretiyle yanımızda olan tüm hemşehrilerimize minnettarlığımı ifade etmek isterim. Sizlerin desteği, bizlere güç vermiş ve bu yolda yürümek için daha da büyük bir azim kazandırmıştır. Seçim kampanyası sürecinde, birlik ve beraberlik içerisinde, bizimle omuz omuza vererek çalışan kadınlarımıza , Gençlerimize, dava arkadaşlarımıza teşkilatlarımıza, gönüllülerimize ve tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.

"GECE GÜNDÜZ DEMEDEN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

Her birimizin katkısı, bu kutlu yolda attığımız adımların sağlam ve emin olmasını sağlamıştır. Allah hepsinde razı olsun. Yeni dönemin yeni başlangıçlara vesile olmasını diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde, huzur ve mutluluk dolu yarınlar için çalışmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Geleceğimiz için umutla doluyuz ve bu umudu gerçeğe dönüştürmek için sizlerle birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Kapımız, gönlümüz her zaman olduğu gibi sizlere açık olacaktır.

"SİZLERE HİZMET ETMEK EN BÜYÜK ONUR OLACAKTIR"

Sizlerin de desteğiyle gönül belediyeciliği anlayışıyla,güzel ilçemiz Pazaryeri için gece gündüz demeden çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, bize olan inancınız ve destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum . Sizlere hizmet etmek, bir ömür boyu taşıyacağım en büyük onur olacaktır. Allah'a emanet olun.."

     

” KAPIMIZ, GÖNLÜMÜZ HERZAMAN AÇIK OLACAK”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin