KAPALI PAZAR YIL SONUNA HAZIR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz Temmuz ayında temelleri atılan ve çalışmaları hızla devam eden Kapalı Pazarın yılsonunda tamamlanması planlanıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde devam eden alt yapı çalışmaları, kaldırım ve yol çalışmaları ile peyzaj çalışmalarının yanı sıra Kapalı Pazar inşaatı da eş zamanlı olarak devam ediyor. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan kapalı pazarın hizmete girecek olmasından dolayı vatandaşlar da oldukça memnun.

 

 

 

Dayanıklı ve ısıtma sistemi ile tam bir kompleks yapı olarak Bozüyüklü vatandaşlara hizmet verecek olan kapalı pazar, estetik ve modern görünümü ile kentin vizyon projelerinden biri olacak.
Bozüyük’te Belediye Başkanı olarak görev aldığı günden itibaren kentin çehresini değiştiren çeşitli alanlardaki çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkan Bakıcı, hayata geçirdiği, mahalle konakları, parklar, alt yapı çalışmaları, kent müzesi ve yıl boyu devam eden kültürel ve sosyal faaliyetlerinin yanı sıra Kapalı Pazarın tamamlanması ile tüm bu projeleri taçlandırmış olacak.

KAPALI PAZAR YIL SONUNA HAZIR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin