İyi Parti’nin İftar Yemeğinde Birlik Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl Başkanı Yusuf Paçacı, Milletvekili adayları Halil Aydoğdu, Eren Güven ve aday adaylarının katıldığı programda 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler değerlendirildi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti 1.sıra adayı Halil Eldemir Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Aydoğdu, Milletvekilliği seçimlerinde İYİ Parti olarak kendi adaylarını desteklediklerini kaydetti.

Bilecik’te beş Milletvekili aday adayı olduklarını, genel merkezin tercihi ile iki adayın belirlendiğinin altını çizen Aydoğdu, saha çalışmalarında vatandaşlardan gördükleri teveccühten memnun olduklarını söyledi.

Aday adayı arkadaşları ile birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını söyleyen Halil Aydoğdu; “ben seçilirsem sadece İYİ Part’nin Milletvekili olmayacağım. Millet İttifakının TBMM’de temsilcisi olacağım. Dolayıs ile Bilecik’in TBMM’de sesi olacağım” dedi.

“Milletvekili olursanız Bilecik için ilk önceliğiniz ne olacak” sorusuna Aydoğdu; “devam eden kamu yatırımlarının hızlandırılması noktasında çalışmalar yapacağım. En çok önemsediğim şey ise eğer seçilirsem bütün yapılacak işleri istişare ile yapacağız. Kimlerle yapacağız bunu? İlin kanaat önderleri, Sivil Toplum kuruluşları temsilcileri, Muhtarlar, Sanayi temsilcileri kısaca Bilecik’in sesi olacağız” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti’nin İftar Yemeğinde Birlik Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin