İyi Parti İl Başkanı Ahmet Gürses’in Ramazan Ayı Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

İyi Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürses, mesajında şunları ifade etti;

GÜRSES;” BU AY SEVAPLARIN KATLANARAK ÇOĞALDIĞI İYİLİKLER AYIDIR”

“Peygamber Efendimiz’in ifadesi ile Evveli Rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan On Bir Ayın sultanı Ramazan’ı şerifin tüm İslam alemine ve Bilecikli tüm hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını , Yüce Allah’tan niyaz ederim.

Ramazan Ayının , kalplerin dirildiği gönüllerin aydınlandığı nefislerin kırıldığı insani duyguların tekrar hatırlandığı manevi yaşamın dolu dolu yaşandığı müstesna bir zaman ayıdır.

Bu ayda İYİLİKLER çoğalır , kötülükler azalır yoksul ve düşkünlere yardım elleri uzanır.Sevapların katlanarak çoğaldığı İYİLİKLER ayıdır.

“GÜÇLENEREK PEKİŞTİĞİ BİR AYDIR”

Ramazan Ayı her yönüyle birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının nazariyeden fiiliyata döküldüğü ve güçlenerek pekiştiği bir aydır.

Şehri ramazanımızın hanelerimize bolluk ve bereket ailelerimize sağlık , sıhhat ve afiyet tüm insanlarımıza sükûnet ülkemize barış ve huzur getirmesini cenab-ı Allah’tan niyaz eder . Ramazan-ı şerifimizin tüm Müslüman alemine ve Bilecikli hemşehrilerimize mübarek olmasını dilerim.”

İyi Parti İl Başkanı Ahmet Gürses’in Ramazan Ayı Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin