İtfaiye araçları konvoy ile ilerledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Organize Sanayi İtfaiye Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü İtfaiye birimini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, itfaiye müdürlüğü yetkilileri ve çalışanlarının İtfaiye Haftasını kutladı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

AHMET GÜRSES;” ZOR BİR GÖREVİNİZ BULUNUYOR”

Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Yardımcısı Gürses, ‘’Ben öncelikle İtfaiye Haftanızı kutluyorum. İnsanımız için gece gündüz demeden nöbet tutuyorsunuz ve zorlu bir göreviniz bulunuyor. Belediye Başkanımız Semih Şahin yurt dışı programı dolayısıyla aramızda olamadı. Ancak kendisinin selamları ile birlikte size gönderdiği mektubu iletiyorum. Bilecik Belediyesi olarak bizler İtfaiye Müdürlüğümüz ve çalışanlarına çok önem veriyoruz.’’ ifadelerini kullandı.

İtfaiye Müdürü Fatih Zeyhan ve çalışanlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Başkan Yardımcısı Gürses’e teşekkür etti.

İTFAİYE ARAÇLARI İLE ŞEHİR MERKEZİNDE KONVOY

İtfaiyecilik Haftası etkinlikleri kapsamında bazı okullarda uygulamalı ve teorik bilgiler içeren eğitimler verilirken aynı zamanda bazı öğrenciler de İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Hafta kapsamında ayrıca Bilecik’teki İtfaiye Müdürlüklerine ait araçlar ile şehir merkezinde konvoy düzenlendi.

İtfaiye araçları konvoy ile ilerledi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin