İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneği, bu yıl 36’ncısı düzenlenecek Geleneksel Osmangazi’yi Anma Şenlikleri için hemşehrileri ve dostları bir araya davet etti.
Dernek Başkanı Faruk Şahin tarafından yapılan açıklamada, etkinliğin Bilecik’in kültürel değerlerinin tanıtılması, hemşehrilik bağlarının güçlendirilmesi ve birlik ile beraberliğin pekiştirilmesi amacıyla düzenlendiğini belirtti.
Şenliklerin 5 Temmuz Pazar günü, Tuzla Akfırat Ömer Halisdemir 1 Numaralı Mesire Alanı’nda saat: 10.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Açıklamada, katılımcıların aileleri, çocukları ve dostlarıyla birlikte şenliğe davetli olduğu ifade edildi.
DERNEK ÖNÜNDEN RİNG SERVİS
Diğer yandan; Ulaşım için ise dernek önünden mesire alanına 08.00 ile 10.00 saatleri arasında yarım saat aralıklarla ring servis hizmeti sunulacağı kaydedildi. 
