“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Güner:“Devletimiz ve hükümetimiz derhal İncirlik üstüne el koymalı”

Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Adana’da bulunan Amerika’ya ait İncirlik Hava Üssünün kapatılması için imza kampanyası başlattı.

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!” (2)

Belediye çay bahçesi önünde açtıkları masa ile vatandaşlardan imza toplayan grup 4 gün boyunca sürdürecekleri kampanya sonrasında dilekçeleri TBMM’ne gönderecekler.

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!” (5)

Açtıkları imza masasının duyurusunu yapan Vatan Partisi İl Başkanı Niyazi Güner, İncirlik Havva üssünün derhal kapatılması gerektiğini söylediği açıklamasında şunları söyledi:“Değerli Bilecikliler; bugün 19 Mayıs. Atatürk’ümüzün Samsuna çıktığı gündür. Hepinizin gençlik ve spor bayramını kutluyorum.19 Mayıs eğemenliğin başladığı gün Vatan Partisi ve Türkiye Gençlik Birliği ilimizde bir imza masası açmıştır.

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!” (4)

Bu masa polisimizi, askerimizi, korucumuzu arkadan vuran ABD’ye karşı vatan toprağımızda, incirliğin kapatılması içindir. Askerimizi, polisimizi arkadan vuran hainlere destek veren ABD karargah olarak incirliği kullanmaktadır. Vatan bağrında hainlere, hainlerin karargahına izin verilemez.

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!” (3)

Türkiye vatan savaşında,bağrında hainleri besleyemez.15 Temmuz’da görülmüştür ki; FETÖ terör örgütü bu karargahtan beslenmiştir.Yıllarca mücadele ettiğimiz PKK’nın arkasında Amerika vardır ve kendisi ilan etmektedir. PKK benim kara gücüm demektedir. Şimdi polisimiz, askerimiz PKK’yı hendeklere gömüyor.

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!” (1)

Fakat hain karargâhı hala açık duruyor. Devletimiz ve hükümetimiz derhal İncillik üstüne el koymalı Amerikan uçaklarını ve askerlerini memleketlerine göndermelidir. Vatan toprağımızda, hainlere yer yoktur. Bu amaçla dört gün sürecek bir imza kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Bütün Bilecikli yurtseverleri imza masasına davet ediyoruz”

 

“İNCİRLİK ÜSSÜ KAPATILSIN!”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin