İLK KEZ BİLECİK’TE SAHNE ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında Bilecik’te ilk kez sahne alan Senfoni Orkestrası izleyiciler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen etkinlikte Orkestra Şefi Patrick Souillot’un eşliğinde sahne alan orkestrada dünyaca ünlü filmlerin müzikleri seslendirildi.

2002 yılında kurulan ve ülkemizin en genç ve en hızlı gelişim gösteren sanat kurumlarından biri olarak sanatseverlerle buluşan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrasında dünyaca ünlü filmlerden olan Harry Potter, Örümcek Adam, Jurassic Park, Star Wars ve Karayip Korsanları gibi seyirci rekorları kıran filmlerin müzikleri Bilecikliler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

‘’BİLECİK BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR COŞKU GÖRMEMİŞTİ’’

Etkinlik sonunda konuşan Belediye Başkanı Semih Şahin, Orkestra Şefi Patrick Souillot ve değerli ekibine teşekkür ederek, şunları söyledi:

‘’Öncelikle Yılmaz Büyükerşen Hocamıza ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığına teşekkür ediyorum. Bu benim 35 yıllık hayalimdi. 96 yıl sonra yani Bilecik’te yani belediye kurulduğundan bu yana böyle bir coşkuyu yaşıyoruz. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun kentimize gelmesinde emeği geçen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sanat Danışmanı Yener Büyükerşen ve Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Özen’e de çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İLK KEZ BİLECİK’TE SAHNE ALDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin