İlk Defa Avrupa Çapında Bilecik’i Temsil Edecekler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Pazaryeri ve Bilecik’in adını gittikleri her yerde duyuran başarılı Kickboks takımı 4. Uluslar arası Türkiye Açık Kickboks Avrupa Kupası ((Turkish Open European Cup) için bu gece Antalya’ya hareket ediyor.

Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası (Turkish Open European Cup) 04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Büyükler, Gençler, Yıldızlar, Minikler ve Veteranlar kategorilerinde Antalya’ da yapılacağı bildirildi.

 

Bilecik Bölge Antrenörü Pazaryeri Spor Kickboks Takımı Teknik Direktörü Fehmi Piliç, yaptığı açıklamada, Antalya’da yapılacak müsabakalara İlimizi Turnuvada Temsil edecek olan Pazaryeri Spor Kickboks takımı kafilesi bugün Antalya’ya gidiyor.

 

Pazaryeri Spor Kickboks Takımı Teknik Direktörü Fehmi Piliç Yaptığı Açıklamada; Sporcularımız Ali Piliç, Ayşe Turan, Şenol Emir, Ali Azad Yakut, Emir Us ile Birlikte İlçemizi ve Bilecik’i En iyi şekilde Temsil ederek Turnuva Sonunda İlimize ve İlçemize Madalyalar ile döneceğiz. Bizlere destek olan İlçe Kaymakamımız Fatih Kurt, Belediye Başkanımız Zekiye Tekin, formalarımızı yaptıran ve ayrıca 5 Bin TL destek olan Erkanlı İnşaat Şirketi adına Enver Erkanlı, Şeker Petrol’e ilçem, şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum.”

 

Pazaryeri spor kulübümü Bilecik’i temsilen ilk defa Avrupa çapında yapılan maça katılıyor.

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

İlk Defa Avrupa Çapında Bilecik’i Temsil Edecekler
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin